2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 69 پست
خیلی لاغری دکتر تغذیه برو

رفتم توضیح دادم حرفاشو

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم قیمتش ۱۶۰ تومن داخل قوطی هست تهشم آرمش زده مال ترکیه هست خیلی اشتها اوره تو گوگل بزن عکسش میاد ...

مرسی عزیزم خیر ببینی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات انشااله نتیجه ببینی 😍💕😘

انشالله فداا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
امتحان کردم ولی شایدجالب باشه برات اینک تایکم چاق میشم میرسم به40 کیلو میفتم به استفراغ بازدوباره حا ...

خب باید درست کنی چرا سه سال بیخوابی؟من جدیدنا کمتر میرم قدم بزنم و درجا بعدنهار ظرف نمیشورم یکم وزن گرفتم درحد۲کیلو

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من قدم۱۶۸وزنم ۵۰چیکارکنم چاق شم میخوام بشم۶۴کیلو

فقط امضاااات😂😂😂😂😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
خب باید درست کنی چرا سه سال بیخوابی؟من جدیدنا کمتر میرم قدم بزنم و درجا بعدنهار ظرف نمیشورم یکم وزن ...

همه چی و همه کارامتحان کردم نشد ولی 

سال نهم و دو سال دبیرستانم تاصبح بیدارمیموندم درس میخوندم براهمین سه سال بیخوابی دارم

همه چی و همه کارامتحان کردم نشد ولی  سال نهم و دو سال دبیرستانم تاصبح بیدارمیموندم درس میخوندم ...

ای بابا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اگه لاغر شدی خطرناکه برو دکتر داخلی ان شاالله که چیز خاصی نیست ولی برو برای احتیاط .منم چند سال پیش ...

چ علائمی داشتی؟

دکربرای میکروب معده چی داد بهت

🌹میشه برای تکمیل شدن هرچه زودترخونمون وخوب شدنم وتموم شدن این دردم  صلوات مهمونم کنید خداخیراخرت ودنیاروبهتون بده وهرچی ازخدامیخوایدبهتون بده 😍💓🌹  باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂