2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 69 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای حق داری عزیزم دکتر رفتی؟

نه 😂

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من با دوتا برنامه غذایی تونستم وزن اضافه کنم تو یکی از تاپیک هام هم گزاشتمش

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
برو کارشناس تغذیه ،توی بهداشت ها هستن ، پزشک خونوادت باید ارجاع بده اول رایگانه ،خیلی خوبه

مرسی فدات شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
همیشه لاغر بودی یا لاغر شدی

لاغر شدم چند ساله شاید ۵

نه ازمایش دادم چیزی نبود 

خداروشکر.من خیلی دوس دارم تپل تر شم ولی هروی خواهرشوهرم گفت قرص نخوردم خودش خورد چاق شد قرص واقعا ضرره کبد رو داغوندمیکنن 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من هییرییت خوردم تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..البته من متناسبم دوس ندارم چاق شم واسه ریزش مو میخوردم ..تو هم امتحان کن مولتی ویتامینه

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
۲۱ مویز تو نصف لیوان گلاب فکر کنم یه ماه دقیق یادم نیس

مرسی عزیزم خیر ببینی 

من با دوتا برنامه غذایی تونستم وزن اضافه کنم تو یکی از تاپیک هام هم گزاشتمش

مرسی میشه تگم کنی

خداروشکر.من خیلی دوس دارم تپل تر شم ولی هروی خواهرشوهرم گفت قرص نخوردم خودش خورد چاق شد قرص واقعا ضر ...

چه قرصی عزیزم 

من هییرییت خوردم تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..البته من متناسبم دوس ندارم چاق شم واسه ریزش مو میخوردم ...

مرسی عزیزم چشم