bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 69 پست سلام خانوما خوب هستین میگم چیا بخورم چاق شمکیا با خوردن قرص سپروهپتادین چاق شدن بگین چند وقت خوردین و چند کیلو چاق شدین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/25 | 23:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shalikhanoum عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1833 برو کارشناس تغذیه ،توی بهداشت ها هستن ،پزشک خونوادت باید ارجاع بده اولرایگانه ،خیلی خوبه
43697 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1731 نه ازمایش دادم چیزی نبود همیشه لاغر بودی یا لاغر شدی دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 وای حق داری عزیزم دکتر رفتی؟ نه 😂 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
غنچه۹۶۹۸ عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3841 تا چند وقت خورده مثلا صبی چنتا ۲۱ مویز تو نصف لیوان گلاب فکر کنم یه ماه دقیق یادم نیس
icy_queen عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 3130 من با دوتا برنامه غذایی تونستم وزن اضافه کنم تو یکی از تاپیک هام هم گزاشتمش قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 برو کارشناس تغذیه ،توی بهداشت ها هستن ، پزشک خونوادت باید ارجاع بده اول رایگانه ،خیلی خوبه مرسی فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 همیشه لاغر بودی یا لاغر شدی لاغر شدم چند ساله شاید ۵ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45210 نه ازمایش دادم چیزی نبود خداروشکر.من خیلی دوس دارم تپل تر شم ولی هروی خواهرشوهرم گفت قرص نخوردم خودش خورد چاق شد قرص واقعا ضرره کبد رو داغوندمیکنن خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
nazijooon.63 عضویت: 1394/03/29 تعداد پست: 6489 من هییرییت خوردم تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..البته من متناسبم دوس ندارم چاق شم واسه ریزش مو میخوردم ..تو هم امتحان کن مولتی ویتامینه 《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 ۲۱ مویز تو نصف لیوان گلاب فکر کنم یه ماه دقیق یادم نیس مرسی عزیزم خیر ببینی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من با دوتا برنامه غذایی تونستم وزن اضافه کنم تو یکی از تاپیک هام هم گزاشتمش مرسی میشه تگم کنی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
nazijooon.63 عضویت: 1394/03/29 تعداد پست: 6489 قد و وزنت چقدره 《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 خداروشکر.من خیلی دوس دارم تپل تر شم ولی هروی خواهرشوهرم گفت قرص نخوردم خودش خورد چاق شد قرص واقعا ضر ... چه قرصی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من هییرییت خوردم تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..البته من متناسبم دوس ندارم چاق شم واسه ریزش مو میخوردم ... مرسی عزیزم چشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین