2821
2789
عنوان

خاستگار ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست
27

ببین من خودم ۲۶ سالمه،خواستگار هم ندارم چون شرایط زندگیم و خودم داغونه،ولی حتی من با این شرایط حاضر نیستم با همیچن ادمی دوباره حرف بزنم،تو که قطعا از من هزار برابر بهتری،صبر کن یه ادم بهتر سراغت بیاد این واقعا یه جوریه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد حال بهم زن بوده منم از همینو موضوع ب شدت میترسم باشه عزیزم

من اوایل میدیدم هر چی میشد میگفت مامانم نظرش اینه مامانم نظرش اونه مامانم اینجوری میپسنده مامانم ال مامانم بل 

ولی خیلی بی تجربه بودم فکر میکردم این پسر برای مامانش احترام قائله

ولی بعدها متوجه شدم نه این پسر لوس مامانش 

مثلا مامانش می فهمید با من بیرونه

همون لحظه زنگ میزد یه درخواستی میکرد 

یا ماشین میخواست یا پول 

اینم مجبور بود چشم بگه

هیچوقت هم این جور آدما برای خودشون زندگی نمیکنن تمام لذت زندگی رو تو مامانشون میبینن

ببین من خودم ۲۶ سالمه،خواستگار هم ندارم چون شرایط زندگیم و خودم داغونه،ولی حتی من با این شرایط حاضر ...

خودمم همین فکر شمارو دارم

ولی از تنهایی و مجردی هم میترسم راستش

از طرفیم میدونم نباید ب هرقیمتی ازدواج کنم.

نمیذونم واقعا

خودمم همین فکر شمارو دارم ولی از تنهایی و مجردی هم میترسم راستش از طرفیم میدونم نباید ب هرقیمتی از ...

عریزم اصلا عجله نکن 

توکلت به خدا باشه 

نماز شب شنیدم خیلی برای ازدواج خوبه حتما بخون

عریزم اصلا عجله نکن  توکلت به خدا باشه  نماز شب شنیدم خیلی برای ازدواج خوبه حتما بخون

عجله نکردمو شدم 27

میترسم 30 رو هم رد کنم ☹️

خیلی از خدا ی ازدواج خوب خواستم

خودش کمک کنه

خودمم همین فکر شمارو دارم ولی از تنهایی و مجردی هم میترسم راستش از طرفیم میدونم نباید ب هرقیمتی از ...

من خودمم از مجردی متنفرم ولی خوب باید تحملش کنم،من کلا از حساسیت زیاد بعضی دخترا بدم میاد و تو همچین تاپیکایی معمولا میگم رو طرف ایراد الکی نذارن،ولی رفتار خواستگار تو یکم عجیب بود،یعنی یه پسر ۳۵ ساله نمیدونه بعد قرار اول نباید تو واتساپ پیام بده و خانوادش باید زنگ بزنن؟یا مثلا همه سعی میکنن تو جلسه خواستگاری سوتی ندن بعد این جلوی تو کارتشو از مامانش گرفته،خوب این رفتارا زیاد جالب نیست

البته بازم بستگی به خودت داره اگه به دلت نشسته یه جلسه دیگه برو ببینش

من خودمم از مجردی متنفرم ولی خوب باید تحملش کنم،من کلا از حساسیت زیاد بعضی دخترا بدم میاد و تو همچین ...

رفتارش برای خودمم جالب نبوده

ولی تو سن 22 و اینا از اونور بوم افتاده بوذم و همه خاستگارارو عیب میذاشتم و رد میکردم حالا از اینور بوم افتادم

رفتارش برای خودمم جالب نبوده ولی تو سن 22 و اینا از اونور بوم افتاده بوذم و همه خاستگارارو عیب میذا ...

منم ۲۴ سالمه و ندیده رد میکنم اخه حانوادم هم خیلی تو فکر میرن نیمزارم بیان خونمون چرا اینقد ازدواج سخت؟ه

منم ۲۴ سالمه و ندیده رد میکنم اخه حانوادم هم خیلی تو فکر میرن نیمزارم بیان خونمون چرا اینقد ازدواج س ...

هم ازدواج واقعااااا سختو وحشتناکه

هم ترس اینکه مجرد بمونی

منم هم سن تو بودم رد میکردم از دم

حالا یکم میترسم