2777
2789
عنوان

کار میخوام ☹💵💰

5593 بازدید | 29 پست

به نظرتون چه کاری برای یه یه نوجون مناسبه که تو خونه بتونم انجامش بدم؟ خسته شدم از بس دنبال کار گشتم ولی چیز درست حسابیی نبود

کار تایپ هم نمی تونم انجام بدم چون لپ تاپ ندارم

چی کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه درباره اش توضیح بدین؟

خب یه کار آسون تو اینستا هست

از طریق سایت معروف گت لایک

لایک و فالو می کنی بهت پول میدن

درامدشم گفتم

حالا اگ واقعا میخوای کار بکنی لینک کانال و آیدی ادمین رو بدم برو تلگرام باهاش صحبت کن خودتم اموزشش رو ببین

چون پول ازت نمیخوان شما ثبت نام بکنی یا نکنی هم پولی تو جیب من نمیره در راه خدا دارم معرفی می کنم عزیز

این کار تو نی نی سایت ب گت لایک معروفه اینجاهم کلی تاپیک هست راجبش من خودم از طریق خانم @آندریاجوان  وارد کار شدم

شما برو تاپیک هاشو بخون

آیدی ادمین تو تلگرام

Daramad_asan_instagram

لینک دعوت کانال آموزشی

daramad2020asan

۳تا راه برات گذاشتم ک بری ببینی از نزدیک چجور کاریه ولی بهت بگم من با ۳تا شرکت سیتاول و اف آی سی و آریان کار کردم خیلی سخت بود با حقوق ۳۵۰ ک با مرخصی و اینا ۲۰۰ بهم میدادن ۴ساعتم مدام باید تو گوشی بودم تا ۱۲ شبم باید تحویل میدادم ینی اعصاب برام نمونده بود

ولی گت لایک محدودیت زمانی نداره ۲۴ساعته هم کار هست

برو با ذهن قدرتمندت پیج هات رو بساز و شروع کن😊

اگر دوست دارید مهارت یادبگیرید من کلاس برگزار میکنم

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

یک استارت آپی  هست بهت آموزش میده بصورت رایگان و بعدش کمکت میکنه به درآمد برسی  و توی کار حمایت هم میشی اگه دنبال درآمد ۱ت تا ۴ت تومن در ماه هستی بهشون پیام بده.کمکت میکنن.

09935909522