2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر کامپوزیت و لمینت خوب میخوای بیا برو پیش دکتر من قیمتشم مناسبه نسبت به بقیه جاها یعنی میدونی نسبت به پولی که میگیره خوب کار میکنه دوست من یه جا رفته بود چندماه پیش واحدی یه تومن گرفته بود ازش اومده چسبشو بکنه خورد شده بود تو دهنش اما من رفتم اینجا تا الان که راضیم هنوز هنوز که رنگ نگرفته ولی قیمتاشو الان نمیدونم زنگ بزنی خودشون بهت مشاوره میدن اسم دکترش صدقی بود سمت غربم هست مطبش بلوار فرحزادی اگر بخوام دقیق تر بگم

ادرس سایت و اینستاشم برات پیدا کردم میذارم برات اینجا تو انتخاب دکتر واقعا دقت والا اینقدر کارای دندون پزشکی گرون شده به دندون خود ادم مشکلی وارد شه باید کلی پول خرجش کنه اونم توی این وضعیت کرونایی 

سایت:دندانپزشکی زیبایی | دکتر لیلا صدقی |دندانپزشک زیبایی در غرب تهران (dr-sedghi.ir)

اینستا:دكتر ليلا صدقي دندانپزشك (@drsedghi) • Instagram photos and videos

من قبلا پیش دکتر دیگه ای کامپوزیت انجام داده بودم که باعث التهاب لثه هام شده بود. ولی بعدا مراجعه کردم به دکتر یگانه موسوی زاده و لمینت انجام دادم حالا این که تفاوت ونیر کامپوزیت و لمینت دندان چیست رو بهتره خودشون بهتون بگن ولی من می تونم فقط بگم که کارشون فوق العاده بود.

2823
2791
2779
2792