2777
2789

اره مال من انقد درشت بودن سه ساله ضعیف شدن چشمام بسته تر و گود تر شدن و دور چشمام هم سیاه شده

عینک باعثش میشه

من بعد ۴ سال عمل میکنم چیزی بدتر از عینک نیست انقد از عینک دردسر کشیدم کلافه شدم!

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان چند درصد چشات ضعیفه

شمارشون یه سال پیش ۲.۷۵ بود ولی الان از اون موقع نرفتم برای تعیین نمره چشمام الان فک کنم ۳.۲۵ اینا میشن چون هر سال حداقل یه نمره فرق میکنن ولی امسال یکم کمتر از پارسال ضعیف شدن

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
2827
2791
2779
2792