2777
2789
عنوان

سبیل دخترا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 138 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مه خب نروووو

وقتی ببینه جدی جدی نمیری میگه بردار...اگه جواب نداد یواشکی بردار

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ببخشید طرز استفادش چجوریه گلم

پوستت رو چرب کن مرطوب کن با آبرسان بعدش یه لایه صخیم از کرم موبر بزن روی جایی که موداره بعد از ده دقیقه بشورش کامل

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
نترس منم خانواده ام اونجوری بود یه هفته چپکی نگاهم کردن بعد عادی شد  یه کارم می تونی بکنی موچی ...

یه بار چندتا دونشو با قیچی چیدم، کلی دعوام کرد که چرا کم شده سبیلات 

خیلی  

چند تا دونه بردار نشمرده که هراز گاهی بیشترش کن نرم نرم کمتر شاکی میشه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
آخه هیچ کسی رو ندارم..... خاله ندارم، زندایی، زن عمو هم ندارم فقط دوتا عمه دارم که خیلی باهاشون رفت ...

دیگه اینطودی نباش!

تو دیگه داری میری دانشگاه.بهش بگو اگه نمیزاری خودم بر میدارم.اگه نزاشت دیگه بردار

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
یه بار چندتا دونشو با قیچی چیدم، کلی دعوام کرد که چرا کم شده سبیلات 

آمار سبیلاتم دارن؟😐

مگا میشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

منم الان 19 سالمه نمیزارن به صورتم دست بزنم.باهاشون توافق کردم قبول که شدم درستش کنم.ولی شما دیگ دانشجویی بنظرم برای شروع یهویی همشو نزن.مثلا موهای ساعدت رو بزن بعد یواش یواش پاهاتو که براش عادی بشه اخرم صورتخخ

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
بزن بره تو عمل انجام شده قرار ميگيره بگو النظافة من الايمان 😅 دكلره نكني مث گربه هاي زرد ميشي م ...

مث گارفیلد😁😁

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
منم تا وقتی دانشگاه قبول شدم نمیذاشتن..ی بار هم یواشکی برداشتم تو عمل انجام شده بذارم انقد دعوام کرد ...

چطوری تونستین پشت لب رو بردارین؟ میشه راهنمایی کنید