مامانم نمیذاره سبیلامو بزنم، دانشجوام خیلی خجالت میکشم... موهای روی دست و ساق پامو هم نمیذاره بزنم، خواهشا راهکار بدید ولی اینم بگم که از این راهکارها که با مامانت صحبت کن و بگو مسخره میشم و اینا نه..... چون این چیزا تحت تأثیر قرارش نمیده.... خواهشا یه راهکار دیگه اگه میتونین؟!
واقعا اذیت کنندست
همه دخترا فامیل که حتی از من سنتشون خیلی کمتره اصلاح کردن حداقل سبیلشونو برداشتن، یه بار غیر مستقیم به مامانم گفتم... گفت ببین نظر مامان بابای اونا اینه ولی من خوشم نمیاد
ماجرای منم عین این خانم بود ولی من پودر دلکره رو بلد شدم رفتم گذاشتم دیدم وای چه خوشگل شدم صاف صاف بعد دیدم تابلو می شه اومدم با مداد سیاه تو برا خودم سیبیل کشیدم بعد کم کم گفتم همه دعوام کردن اقا بعد چند روز ریشه سیبیل در اومد هیچ بقیه موها زرد قناری شد موهام سیخ سیخ و زرد وایساد
دیگه طوری شد خانواده رضایت دادن موبر بزارم سبیلمم کلفت بود موبر تک و تک برداشت اونم نه از ریشه پوستمم سوخت مجبور شدم از درون پوست سوخته ریشه موها رو با موچین بکشم بیرون از اون به بعد انداختم
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
به نظرم حالا که حرفات روشون تاثیر نداره، اگه خودت میتونی و روت میشه جدی میگما ی مدت با تاب و شلوارک جلوشون باش مثلا سعی کن ی حرکات چندش انجام بدی دست بزن به پاهات به موهات بعد جلوشون با همون دستت میوه بخور غذا بخور بهشون دست بزن از این کارا کن، وقتی که حرف زدن باهاشون تاثیری نداره دیگه باهاشون جر و بحث نکن یکم سیاست داشته باش ی راهی پیدا کن تا خودشون بگن
سبیل 2 درصد تو بند انداختن جوش می زنه اونم گوست خیلی خیلی خیلی حساس
بند عالی البته الان می رم لیزر چون موهای سبیلم کلفته درد داره موقع بند
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.