2777
2789
عنوان

سبیل دخترا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اینطودی نباش!  تو دیگه داری میری دانشگاه.بهش بگو اگه نمیزاری خودم بر میدارم.اگه نزاشت دیگ ...

آخه نمیخوام به حالتی باشه که دلخور بشه و همیشه از دستم ناراحت بمونه 

اينم راه خوبيه بش ميگن تُنُك كردن😅😅

ماجرای منم عین این خانم بود ولی من پودر دلکره رو بلد شدم رفتم گذاشتم دیدم وای چه خوشگل شدم صاف صاف بعد دیدم تابلو می شه اومدم با مداد سیاه تو برا خودم سیبیل کشیدم بعد کم کم گفتم همه دعوام کردن اقا بعد چند روز ریشه سیبیل در اومد هیچ بقیه موها زرد قناری شد موهام سیخ سیخ و زرد وایساد 

دیگه طوری شد خانواده رضایت دادن موبر بزارم سبیلمم کلفت بود موبر تک و تک برداشت اونم نه از ریشه پوستمم سوخت مجبور شدم از درون پوست سوخته ریشه موها رو با موچین بکشم بیرون از اون به بعد انداختم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
منم این مدلی زخم خوردم آخرشم موفق نشدم تا شوهر کردم😂😂

ببخشید چندسالتون بود که شوهر کردید؟ 

و اینکه این ماجرا مال چند وقت پیشه؟ چون الان سبیل داشتن واقعا خیلی کم دیده میشه و بسیار آزاردهنده است... 

ببین هر روز  دو تا تار مو رو به صورت پراکنده بکن به مامانت بگو سیبیلام ریزش داره در نهایت میبین ...

یه بار با قیچی چیدم کلی دعوام کرد و غر زد بهم تازه یکمی شو چیدم نه همه رو... 

دانشگاها هم تعطيله خب

از رو پروفایلشونم عکساشونو نشون بده خوبه 

اسی به مامانت بگو بیا عکس پروفایل دخترای دانشگاهمونو نشونت بدم 

بعد آخرش گریه کن مظلوم نمایی کن بگو چرا من باید نزنم  

خدا رو چه دیدی شاید جواب داد این 

به نظرم حالا که حرفات روشون تاثیر نداره، اگه خودت میتونی و روت میشه جدی میگما ی مدت با تاب و شلوارک جلوشون باش مثلا سعی کن ی حرکات چندش انجام بدی دست بزن به پاهات به موهات بعد جلوشون با همون دستت میوه بخور غذا بخور بهشون دست بزن از این کارا کن، وقتی که حرف زدن باهاشون تاثیری نداره دیگه باهاشون جر و بحث نکن یکم سیاست داشته باش ی راهی پیدا کن تا خودشون بگن

موبر پوستتو سوزوند؟چی خوبه؟ بند جوش نمیزنی؟

سبیل 2 درصد تو بند انداختن جوش می زنه اونم گوست خیلی خیلی خیلی حساس 

بند عالی البته الان می رم لیزر چون موهای سبیلم کلفته درد داره موقع بند

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
یه بار با قیچی چیدم کلی دعوام کرد و غر زد بهم تازه یکمی شو چیدم نه همه رو... 

ببین از اون مهماش که خیلی تو چشمه شروع کن به کندن وقتی هم کندی به ریشه اش روغن مورچه بزن یا صابون رازیانه البته کم زیادش ضرر داره

از رو پروفایلشونم عکساشونو نشون بده خوبه  اسی به مامانت بگو بیا عکس پروفایل دخترای دانشگاهمونو ...

مادري كه من ديدم ميگه اونا هرزه ان

توام ميخواي مث اونا باشي

خيلي هم زشتن تو از اونا بهتري

نميخواي نرو دانشگاه من اخلاقم اينه

مرسی گلم

خواهش میکنم عزیزم 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.