2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک جهیزیه پربازدید

175 بازدید | 14 پست

برا چی انقد بعضیا جبهه گرفته بودن برا استارتر 

که قیمت سولارشو داره دروغ میگه و کلا تاپیکش دروغه 

من خودم سولار الجی ۱۱ تومنم دیدم دیروز 

ولی پیجشو پیدا نکردم بزارم براتون توی امین حضورم بود 

الان یه پیج مطمئن که میشناسم میزارم برید بپرسید قیمت ماه پیشش ۱۳ تومن برا چی الکی قضاوت میکنید  هرکی قیمت بیشتر میگه بخاطر گارانتی اون وسیله هست

هرچند این حرفاتون همش از سر حسادت و عقده های درونی میاد

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اینا رو نباید منتشر کنن،تازه عروسن،ادمای حسود ممکنه یه چی بگن،کسایی که ندارن دلشون بخوادو...

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

من قبلا زیاد اینجا بودم ولی الان فقط میام سوال های معمولی میپرسم سوال مالی که اصلا ی بار برای خواستگار بحث شد که پولدار باید باشه گفتم نه من ی خواستگار فلان جور داشتم که پولدار بود ولی چون ما متوسطیم  گفتم ن و اینا که هی نوشتم پز میدی و اینا دیگه توبه کردم پست بزارم درباره این مسائل 

دیگه کم اینجا میام و ارامشمم بیشتر 

به نظرم اینا رو نباید منتشر کنن،تازه عروسن،ادمای حسود ممکنه یه چی بگن،کسایی که ندارن دلشون بخوادو...

خب میتونن سکوت کنن و رد بشن نه اینکه هی طرفو دروغگو جلوه بده این خیلی زشته چون اون عروس با هزارتا ذوق و شوق رفته خرید میاد برا ما درمیون میزاره بعد سریع اینجا جبهه میگیرن براش

من قبلا زیاد اینجا بودم ولی الان فقط میام سوال های معمولی میپرسم سوال مالی که اصلا ی بار برای خواستگ ...

اینجا فقط دوس دارن آه و ناله بقیه رو ببینن 

خب میتونن سکوت کنن و رد بشن نه اینکه هی طرفو دروغگو جلوه بده این خیلی زشته چون اون عروس با هزارتا ذو ...

خب نمیتونن چیزی نگن،حتما باید عقده هاشونو خالی کنن سره استاتر بدبخت 

منم برا همین میگم نذاره بین این جماعت 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
اینجا فقط دوس دارن آه و ناله بقیه رو ببینن 

دقیقا مثلا بیای درباره لحطات عاشقانه ات با شتهرت بنویسی حاصل توهم یا پز یا عقده اس 

ولی اگر بیای از بدی زندگی و مادر شوهر و بی پولی بگی همه هستن و اخی ایشالا بهتر شه بهت میگن 

مگه قیمت سولارو چند گفته بود؟

استارتر گفته بود ۱۲ 

بعد همه پریده بودن بهش که تاپیکت دروغه چون سولار قیمخش بالای ۲۰ تومنه 😑😑😑 

سولار الجی ۱۲ تومنی نیس