2777
2789

بچه ها ی چن روزه ب این فک میکنم واقعا چرا ما اینهمه هزینه میکنیم نت میزنیم میریم این بلاگرارو فالو میکنیم و ویوی پیجشونو میبریم بالا اونا ب همه جا میرسن و پزشو ب ما میدن  اونوخت ما کلی حسرت میخوریم تازه گاهی ک ی چیز براشون مینویسی یکککک جوری تو دایرکت باهات میحرفن ک انگار با خدمتکارشون میحرفن 😑😑😑شمام عین من حرصی میشیید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فالو نمی کنم مگه مجبورم😊

ولی ویو می کنم🤦🏻‍♀️

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
2803

فالو نکن😐💔

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐

من یه مدت سر مسابقه چندتاشونو فالو کرده بودم ب خودم اومدم گفتم چرا باید بشینم ظرف شستن و گاز پاک کردنشون خونه تمیز کردنشونو نگاه کنم اگه خیلی مردم خونه خودمو تمیز کنم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
2804
اره خب نباید فالو کنیم دیگه

من ک همرو انفالو کردم ولی دلم انقدرررر میخاد همه بزنن انفالو کنن ک نمیکنن بخدا من حسود نیسم ایشالا همه پیشرفت کنن ولی بخدا اینا بخدا زندگیه مردمو دارن بهم میزنن مردم سبک زندگیه اینارو میبینن بخدا از زندگیه خودشون متنفر میشن و حس بد بهشون دس میده

خوب چرا فالوشون میکنین .. من فقط پیجایی ک اموزش دارن فالو میکنم .بقیه که رخت میشورن فیلم میگیرن  .چای میخورن ..گردشاشونو نشون میدن نه ..عقده هاشونو خالی میکنن

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

فالو نکن 

فقط منو فالو کن😍🤣

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
2805
من یه مدت سر مسابقه چندتاشونو فالو کرده بودم ب خودم اومدم گفتم چرا باید بشینم ظرف شستن و گاز پاک کرد ...

اخه بخدا اکثرشون حتی یکم علم ندارن فقد از صب ک پا میشن خودشونو آرایش میکنن ویدیو میگیرن بخدا

2801