2777
2789
عنوان

امتحان نهایی ؛)

770 بازدید | 9 پست

۲ ۳ روز دیگه اولین امتحانمه 

حوزه هم جای دیگه میوفته مدرسه خودم نیست

گفتن ناخونا و رنگ مو و... همه چک میشه:/ 

من ناخونام بلند شده تو این چند وقت خیلی خوشگلن اصلا دلم نمیاد کوتاه کنم . دستگش هم دستم میکنم ولی اگه بگن در بیار چک کنیم چی؟:)

کسایی که پارسال نهایی داشتین تو شرایط کرونا چک کردن ناخوناتونو ؟ یا چک نمیکنن؟

وزن 

دختراا اگر کسی مشاور خواست بمن درخواست دوستی بده تا شمارش بدم

عزیزان مشاورش واقعاا خوبه واسه اطمینان دو روز به شما به صورت رایگان مشاوره میده در صورت رضایت باهاش ادامه بدید

برنامه ریزی تحصیلی به همراه مرور متعادل واسه درساا

بهتون میگ واسه هر فصل چقد باید تست بزنید چقد تایم بذارید شب هاا ازتون گزارش کار میگیره و تحلیل میکنه و نقاط ضعف تون پیدا میکنه روش اصولی مطالعه و تست هر درس رو بهتون میگه و برنامه ریزی کاملا شخصی طبق شرایط دانش آموز

برا ما که نکردن

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واا ب اونا چ فقد لباس فرم مهمه😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

برای ما چک نکردن 

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

😬به ماهم گفتن،دوباره در میان خوشکل میشن ول کن حوصله سر امتحان بااون همه فشار واسترس یکی دیگه هم اضافه شه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺