2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه

بقول مامانم راشین ب کوالا گفته زکی انقد ک بیخیاله

🤦🏻‍♀️😓

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
بازم یجاهایی ادم نمیتونه نگران نشع

میشه

تلاشتو بکن😂😂

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
میشه اکه بخای میتونی

کلا تا یچیز کوچیک میشع هزار تا سناریو میاد تو ذهنم و تا وقتی اوک نشع اصن نمیتونم هیچ کاریمو انجام بدم

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
یکی از ارزوعام اینع ک بیخیال باشم😣

انقد حال میده

خونمونو دزد زد من داشتم بستنی میخوردم

مامانم اتاق عمل بود ماه پیش، با دوستام رفتیم کافه کلی حال کردیم

خواهرم ۳سال پیش کلیشو عمل کرد، من با خواهرزاده هام رفتیم کافه رستوران ناهار خوردیم

😂😂😂 کالا همه چی رو به کتف سمت چپ واگذار میکنم😂

نگران ادمایی ک دوسشون داری نمیشی؟ حتی اگ یهو نیست و ناپدید بشن؟؟

ن اصلا 

دوست ندارم خودمو اذیت کنم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)