2777
2789

پسرمن متولد شهریور۹۴ هست 

امسال باید کلاس اول بره ولی من باتوجه به اینکه شهریوریه وازهمه ی همکلاسیاش کوچیکترمیشه وهم به خاطر شرایط کرونا دوست داشتم امسال ثبت نامش نکنم ولی میگن نمیشه و باااید امسال کلاس اول بره!؟؟

کسی تجربه ای داشته!؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بفرستش

دير مدرسه بره، بعدا سرخورده ميشه

و همچنين براي سربازي مشكل پيش مياد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

منم دخترم نیمه اولیه ،و خییییییلی از نظر جثه کوچیکه به نسبت هم سالاش ، ولی میفرستمش مدرسه ان شاءالله ،بهتر از تو خونه موندنه ،کلافه شدن ،امسالم که انلاینه،دغدغه ای نداریم بابت حضوری 

اللهم عجل لولیک الفرج🌹

منم پسرم شهریوریه.یه سال دیرتر فرستادمش.دو هفته دیرتر دنیا میومد نیمه دومی میشد.به نظرم برا خودش بهتر بود که یه سال دیرتر بره.چون دیر شروع کرد حرف زدن.ایرادیم نگرفتن.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
عزیزم چ اشکال داره حالا یکم کوچولوتر باشه؟ بعدم فعلا بخاطرکرونا آنلاین هس. شما ثبت نام کن خودت باهاش ...

اتفاقا شوهرمم همینو میگه

ولی مدارسی که رفتم سوال کردم میگن احتمالا امسال حضوری برگزار میشه!!!!!

اتفاقا شوهرمم همینو میگه  ولی مدارسی که رفتم سوال کردم میگن احتمالا امسال حضوری برگزار میشه!!! ...

عزیزم پارسالم چندبارر گفتن حضوریه اما مابچه هامونو نفرستادیم.. الانم کلاس اول رو ب هرسختی بود طی کردیم