2777
2789
عنوان

🤕🤕🤕اییییی

72 بازدید | 8 پست

یه پرس غذا سفارش دادم با بچه هام بشینیم بخوریم غذای اونارو کشیدم تو بشقاب خودمم تو ظرفش داشتم میخوردم یهوو یه مو بدن مرد دیدم فر خورده بود اه حالم بد شد🤢🤢

🤣

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عوووق😝..زنگ بزن بهشون بگوتادفعه دیگه بهداشت رعایت کنن..لابد ی دل سیرم خوردی بعددیدی😂😝

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
عوووق😝..زنگ بزن بهشون بگوتادفعه دیگه بهداشت رعایت کنن..لابد ی دل سیرم خوردی بعددیدی😂😝

نه یکی دو قاشق خوردم بعد دیدم حالا صبحانه ام نخورده بودم حال نداشتم غذا بپزم اینم از خوردنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز