2777
2789
حالا کاری به پاچه خواریش ندارم.. چقدر ماست بودی در برابر حرفاش...همش استیکر یا یک کلمه...

بهترین کارو کرده... چی بگه خب.. اول رابطه.. بگه منم دوست دارم دور برداره پسره رو؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
وا ارتباط داشت که بلد بود خودشو میگرفت تا طرف بیشتر جذبش بشه

میخواد بقول خودمون ببخشیدا البته خرش کنه.. بعد خرش ک از پل گذشت بره دنبال کارش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

حالا کاری به پاچه خواریش ندارم.. چقدر ماست بودی در برابر حرفاش...همش استیکر یا یک کلمه...

خیلی حرف میزنه بخدا دیشب نزاشت بخوابم تا 3شب چت کرد 

جواب ابلهان خاموشیست ⁦:-)⁩

ایشون به شدت ندید بدید و بی عقله

میشه ندید بدید بود اما عقل داشت و یهو اینطوری برخورد نکرد 

میشه بی عقل بود اما چهارتا آدم دیده بود بازم اینطوری از خود بیخود نمیشد

این آقا هر جفتشه

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
میخواد بقول خودمون ببخشیدا البته خرش کنه.. بعد خرش ک از پل گذشت بره دنبال کارش

نمی دونم شاید

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
نمی دونم شاید

اصلا ب پسرا حس خوبی ندارم.. 😑 همشون مثل همن

ایشون به شدت ندید بدید و بی عقله میشه ندید بدید بود اما عقل داشت و یهو اینطوری برخورد نکرد  م ...

مطمعنم با خیلیا بودع چون تنها زندگی میکنه نامزدم داشته تهرانم هس

جواب ابلهان خاموشیست ⁦:-)⁩

انگار ازیناست ک توش هیچ حسی نیست فقط نوشتست 

مخصوووصا اگ تازه باهم اشنا شده باشین

حالا اگ مدت زیادیه باهم در ارتباطین دیگ نمیدونم🤔

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
اصلا ب پسرا حس خوبی ندارم.. 😑 همشون مثل همن

جنسیتشون مثل همه ولی دلاشون نه ..

منم خوشم نمیاد ولی این تفکر که همه مثل هم نیستن درسته ..

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

نسل جدید چقدر برام عجیبه از ابراز احساسات بیزارن....؟ کل تاپیکای نی نی سایت سر اینه که خانما ناراح ...

اتفاقا دیدن ابراز علاقه و عشق یه میل شدید تو خانوم هاست کاملا هم طبیعیه ، اما بعد حداقل چند ماه نه یه هفته منو عشقم هم کاملا همینقدر عاشقانه بودیم ولی از حدود سه چهارماه بعد آشناییمون نه یه هفته!!! بعد یه هفته نهایت ابراز علاقه همسرم این بود که... خانم دلم واستون تنگ شده بخدا اونش هم بمن برخورد تو دلم گفتم آخه تو یه هفته س منو شناختی دلت واسه چی چیم تنگ شده!!!!

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
33

۳۳؟؟؟؟؟؟ 😱😱 

گفتم شاید ۱۶ یا ۱۷ باشه 

خیلی بچه گونه حرف زده 

یکم سنگین باشه بد نیست

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....