2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

169 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها ، میشه یه راهنمایی کنید من حدود دو هفته پیش ببخشید اجابت مزاج داشتم که بعدش چند قطره خون قرمز تازه اومد که تلفتی از یه دکتر پرسیدم منو ترسوند و گفت نگاه کن تکرار نشه، الانم خیلی عذرخواهی میکنم رفتم دستشویی روی مدفوع خیلییی کوچولو یه قرمز دیدم من نمیدونم این خون بود یا نه:؟ اخه دیروزم گوجه زیاد خوردم، الان موندم چطوری تشخیص بدم خون بوده یا مثلا گوجه بوده؟ دچار وسواس شدید شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شنیدم خون تو مدفوع سرطانه البته دلیلای دیگه هم داره سریع برو دکتر پشت گوش ننداز خیلی خطر ناکه

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 

نترس عزیزم شاید بواسیر یا هموروئید داری..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مامان من خون تو مدفعوش بود سرطان روده داشت😐

البته هموروئیدم میشه 🙄شاید چیزای دیگه هم باشه ولی هرچیه باید زود بری دکتر

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...