2777
2789
عنوان

انتقال جنین

124 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها اگه کسی هست جواب بده

من روز 13 انتقال جنین هستم امروز بیبی چک گذاشتم منفی بود 😔😔 داغونم...

فردا باید آزمایش خون بدم به نظرتون امکان داره مثبت بشه ؟؟

خیلی ناراحتم 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید بی بی چک میزدی. اعصابت رو خرد کردی. حالا فقط خودت رو آروم کن و تا فردا صبر کن انشاا..‌. مثبت بشه. نشونه یا حالت خاصی داری؟؟

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
خیلی ناراحت شدم آدم امیدواری هستم اما الان اعصابم بهم ریخته خب روز 13 با 14 مگه چه فرقی داره 😔😔

عزیزم تست های خونگی مثل بیبی چک با ازمایش خون خیلی فرق داره چون ممکنه منفی دربیاد ولی حامله باشی مخصوصا توی انتقال جنین من زیاد دیدم

نباید بی بی چک میزدی. اعصابت رو خرد کردی. حالا فقط خودت رو آروم کن و تا فردا صبر کن انشاا..‌. مثبت ب ...

آره اشتباه کردم بیبی زدم

علائم پریودی دارم عزیزم

دو طرف زیر دلم هم کمی تیر میکشه

عزیزم تست های خونگی مثل بیبی چک با ازمایش خون خیلی فرق داره چون ممکنه منفی دربیاد ولی حامله باشی مخص ...

امیدوارم ممنون از دلداریت گلم

برام دعا کن خیلی سختی کشیدیم تا اینجا 😔😔

ذخیره تخمدانت چقد بود ؟من خواستم انجام بدم گفت پایین هست.ازمایش دادم گفت نیم هست.و نمیشه

من همه چیز بدنم خوب بود موقع انتقال، دکتر گفت هم جنین هات خیلی خوب هستن و آندومتر هم 9.2 بود.

13 تا تخمک داشتم که 10 تا جنین تشکیل شد

الان 2تا انتقال دادم و روز 13 هستم

نباید بی بی چک میزدی. اعصابت رو خرد کردی. حالا فقط خودت رو آروم کن و تا فردا صبر کن انشاا..‌. مثبت ب ...

آره اشتباه کردم

علائم پریودی دارم

زیر دلم سمت چپ و راست هم کمی تیر میکشه