سلام به همگی دوستان .دوستا تو شرایط بدی گیر کردم و موندم ک چیکار کنم .یه خواستگار دارم و قراره طی چن روز اینده من بهشون جواب بدم ولی مرددم .ازبعضی لحاظ ها مث خانواده ،اخلاق،رفتار خوبه اما از لحاظ مالی متکی ب پدرشه بیشتر یعنی چ بخاد عروسی بگیره بخاد طلا بخره و ...خونه هم پدرش ب همشون داده خودش اما کار مشخصی نداره و اینکه از لحاظ ظاهری خیلی لاغره صورتا خوبه اما از قیافش زیاد خوشم نیومد اما خانوادم میگن این پدرش پشتوانشه خوبه بعد چون خونه داره مجبور نیستی از صفر شروع کنی اونم با وضعیت اقتصادی الان شاید ۳۰ سال بعد بتونی یه همچین خونه ای بخری و شروع کردن از صفر سخته و جوونیت بر باد میره .الان واقعا موندم از طرفی خودم دوس دارم کسی باشه مستقل باشه از طرفی حرفای خانوادم باعث میشه مردد بشم .ب نظر شما انتخاب درست چیه ؟اینم بگم اخلاقی خوبه معمولیه اما خب اکثر مواقع اقایون زیر سقف اخلاق واقعیشونو نشون میدن و راجب این قضیه نظر قطعی نمیشه داد
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
الان درس تصمیم بگیر دو روز دیگ نیای بگی از قیافش خوشم نمیاد
یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋