2777
2789
عنوان

ازدواااج

89 بازدید | 9 پست

سلام به همگی دوستان .دوستا تو شرایط بدی گیر کردم و موندم ک چیکار کنم .یه خواستگار دارم و قراره طی چن روز اینده من بهشون جواب بدم ولی مرددم .ازبعضی  لحاظ ها مث خانواده ،اخلاق،رفتار خوبه اما از لحاظ مالی متکی ب پدرشه بیشتر یعنی چ بخاد عروسی بگیره بخاد طلا بخره و ...خونه هم پدرش ب همشون داده خودش اما کار مشخصی نداره  و اینکه از لحاظ ظاهری خیلی لاغره صورتا خوبه اما از قیافش زیاد خوشم نیومد اما خانوادم میگن این پدرش پشتوانشه خوبه بعد چون خونه داره مجبور نیستی از صفر شروع کنی اونم با وضعیت اقتصادی الان شاید ۳۰ سال بعد بتونی یه همچین خونه ای بخری و شروع کردن از صفر سخته و جوونیت بر باد میره .الان واقعا موندم از طرفی خودم دوس دارم کسی باشه مستقل باشه از طرفی حرفای خانوادم باعث میشه مردد بشم .ب نظر شما انتخاب درست چیه ؟اینم بگم اخلاقی خوبه معمولیه اما خب اکثر مواقع اقایون زیر سقف اخلاق واقعیشونو نشون میدن و راجب این قضیه نظر قطعی نمیشه داد 

شرایط خاستگارت معمولیه 

اگ سنت کمه و مورد بهتر داری ردش کن

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان درس تصمیم بگیر دو روز دیگ نیای بگی از قیافش خوشم  نمیاد

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطش معمولیه 

خونه داشتن خیلی مهمه و خوبه 

ولی مهم تر کار داشتنه 

کار خوب داشته باشه بهتره 

من از مردای متکی اصلا خوشم نمیاد 

ظاهرم مهمه ها فکر نکن عادی میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تا کی اخه متکی به پدر آخه بنظرم بیشتر رفت و امد کنین تا دستت بیاد  می تونی بسازی یا نه ولی م ...

اره خب واقعا سختمه برای کوچکترین چیزی ک بخام بخرم منتظر خانوادش باشم چون خودمم شاغل نیستم 

اره خب واقعا سختمه برای کوچکترین چیزی ک بخام بخرم منتظر خانوادش باشم چون خودمم شاغل نیستم 

عجله نکن پس. اتفاقا دوست منم مثل تو بود

هی خانواده دم گوشش گفتن خوبه و پدرش ساپورتش میکنه

بعد ازدواج پدر ساپورت نکرد 

پسره هم سر هرکاری می ره چند هفته ای مییاد بیرون

اصلا یاد نگرفته کار کنه و دوستم الان خزج زندگی باهاشه

و همزمان با بچه کوچک کار می کنه