2777
2789
عنوان

غیبت کردن ...

547 بازدید | 14 پست

دوستان چقدر از صحبتاتون غیبت کردن هستش؟

وقتی با کسی نشستیم صحبت میکنیم، بخشی از صحبتامون غیبت حساب میشه مگه نه

البته انشاالله کسی هم هست اصلا پشت سر کسی حرف نمیزنه،

من وقتی از کسی ناراحتم حرفش میزنم، در حالت عادی اینکه بشینم عیب و رفتار کسی رو به کسی بگم نه، الان میبینم همون گلایه کردن منم غیبت بوده، خیلی ناراحتم، پس چجوری خودمونو خالی کنیم ؟؟؟

تاجایی که تونستم جلو خودمو گرفتم که این کار کثیفو نکنم  

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی بهت ظلم کرده و تو اون ظلم رو بیان کنی یا یک منکر رو علنی انجام میده رو بگی این غیبت نیست

ظلم که نه، ولی مثلا رفتار کسی با من درست نبوده و ناراحت شدم، مثلا پیش خواهرم میگم تا خالی شم دردودل کنم، اما خب غیبت محسوب میشه

ناراحتت کرده یعنی یه جوری ظلم کرده. 

چی بگم

شرایط غیبت رو خوندم، نوشته عیب پنهان، خب شاید با کس دیگه اون رفتار نداره،و همه خوب بشناسنش فقط نسبت به من حسوده و رفتاراش اذیتم میکنه

ریشه غیبت،حسد بخل وکبره.

آدما چون این عیبهاشون توسط دیگران تحریک و رو میشه،علت ناراحتیشون رو دیگران میدونند،در حالیکه اونا آیینه هستند و این عیب رو برای ما نمایان کردند.

راهکارش قبول این عقیده است و اینکه با یقین به خدا که گفته اگه غیبت نکنید،من براتون جبران میکنم یعنی عوض الهی،باید آروم گرفت،وگرنه راهی دیگه مداره.

اگه حال کسیو بپرسی یا از خوبیش بگی غیبت نیس بدگویی کردن و پشت سر حرف زدن غیبته

اون که بله

منظورم همون عیبش گفتن بود

مثلا به خواهرم میگم دیدی چجوری حرف زد، دیدی به من توجه نکرد،دیدی سلام نداد، دیدی جوابمو تند داد،از این مدل حرفا

عیب رفتاری

خدای نکرده عیب و ایراد کسیرو نمیگم، فقط از رفتارش دلم میگیره، خیییلی حسادت داره، و نشون میده، 

ظلم که نه، ولی مثلا رفتار کسی با من درست نبوده و ناراحت شدم، مثلا پیش خواهرم میگم تا خالی شم دردودل ...

مرز باریکی هستش بین درد دل و غیبت...

اگه حرفتون حالا هرچی که باشه باعث بشه طرف مقابل از اون آدم بدش بیاد درست نیست...

امکان داره کسی که به شما ظلم کرده ظلمش خیلی زیاد باشه و آبرویی پیش خواهرتون داشته باشه ...

حرف شما باعث میشه اون آدم از چشم خواهرتون بیوفته...

خیلی سخته آدم غم دلش رو نتونه به کسی بگه...

شاید بشه موقع حرف زدن با خواهرتون بیشتر ازش راهکار بخواین که اگه کسی به من ظلم کرد چه طوری عمل کنم ؟

خدایا ممنونم اگه راه اشتباه میرم ، راه برگشت رو نمیبندی✌
اون که بله منظورم همون عیبش گفتن بود مثلا به خواهرم میگم دیدی چجوری حرف زد، دیدی به من توجه نکرد،د ...

باید بی تفاوت باشی...هم گناه نمیکنی و و قتی م بهش توجه نکنی دفعه بدی جذبش نمیکنی

این همون قانون جذبه وفتی هر دفعه بهش توجه مبکنی ک فلانی ب من سلام‌نکرد دفعه بعدم اتفاق ررات میفته