2777
2789
عنوان

آزمون دکترا

1739 بازدید | 17 پست

کیا از الان میخان برنامه بریزن برا کنکور دکترای ۱۴۰۱؟موسسه مورد تاییدتون و رشته تون رو هم لطفا بفرمایین

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
علاوه براینکه برای آزمون کتبی میخونی، رزومه ات رو برای مصاحبه هم تقویت کن این یک سال که تلاشات به با ...

بله صد درصد

ممنونم

شما ازمون دادین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوسال قبل. الان دکترم😬 من رتبه ام شد 23، ولی جلوی خودم رتبه ده رو رد کردن چون هیچی نداشت. مقاله ...

من چهار پنج تا مقاله کنفرانسی دارم.دانشگامم جز دانشگاه های خوب بود لیسانس و فوق.معدلمم بالاست.حالا امسال میخام مدرک زبان بگیرم با دوسه تا مقاله کار کنم.رتبه ام ایشالله بکوووب میخونم با انرژی تا تک رقمی شه

من دوسال قبل. الان دکترم😬 من رتبه ام شد 23، ولی جلوی خودم رتبه ده رو رد کردن چون هیچی نداشت. مقاله ...

ماشالله بشما رتبه تون عالی بوده

من چهار پنج تا مقاله کنفرانسی دارم.دانشگامم جز دانشگاه های خوب بود لیسانس و فوق.معدلمم بالاست.حالا ا ...

رشته ات چیه و چند سالته؟ 

گلم رزومه ات عالیه ولی مدرک زبان بی نهایت مهمه یعنی اگر نداشته باشه نه تنها امتیازش رو از دست میدی که یک کتاب تخصصی میذارن جلوت میگن ترجمه کن، خراب کنی، میگن برو بسلامت. درباره پایان نامتم میپرسن. من چون سنم کم بودو مدرک انگلیسی و آلمانی داشتم دیگه ب هیچیم نگاه نکردن، درجا برم داشتن

حرفهای کاربر اول کاملا درسته. در ادامه حرفهای ایشون بگم که روزمه خیلی مهمه. فن بیان. زبان قوی و نحوه ...

کاربر اول خودش پاره شده در این راه

😂😂😂

اره مهمه اساتید بشناسن ولی من جایی اوردم که احدی رو نمیشناختم. خیلی چیزا فاکتوره ولی اگه دانشگاه خودش بخواد، باید روی مخ استاداش کار کنه ک برش دارن. من شیطنتم زیاد بود  منو برنداشتن😂😂😂

من چهار پنج تا مقاله کنفرانسی دارم.دانشگامم جز دانشگاه های خوب بود لیسانس و فوق.معدلمم بالاست.حالا ا ...

عزیزم مقاله ژورنالی خوب طول میکشه چاپ شدنش. بطور متوسط حداقل دو ماه داوری میشه. و درجا اکسپت نمیدن.‌معمولا در بهتریت حالت ماینر رویژن میزنن و این روال حدود ۴ الی ۵ ماه در بهترین حالت طول میکشه.

نگارش مقاله هم که رشته من حداقل دو الی سه ماه طول میکشه تازه من خودم مقاله هامو انگلیسی مینویسم و بیرون نمیدم.

منظورم اینه شما اگر بخوای ژورنال خوب چاپ کنی با ایمپکت بالا و کیووان، بایستی یک سال زندگی و کار و کنکور رو تعطیل کنی تا بتونی در یک سال دوسه تا مقاله جای خوب چاپ کنی

البته دانشگاهای ایران مقاله فارسی و علمی پژوهشی هم براشون خوبه که من درین زمینه اطلاعاتی ندارم که فرایند چاپ تو مجلات ایرانی چطوره.

کاربر اول خودش پاره شده در این راه 😂😂😂 اره مهمه اساتید بشناسن ولی من جایی اوردم که احدی رو نمیش ...

من چند سال  پیش کنکور دادم و دانشگاه دولتی قبول شدم. الان ترم ۸ ام.  فکر کنم سخت‌ترین روزهای ممکن رو در پیش دارم.

من چند سال  پیش کنکور دادم و دانشگاه دولتی قبول شدم. الان ترم ۸ ام.  فکر کنم سخت‌ترین روزه ...

من ترم ششم. جامع دادم ترم چهار، یک ترم هوا دادم. الانم دنبال موضوع رساله ام. 

خیلی هم عالی. من اوایل خیلی دلم میخواست زودتر تموم کنم. ولی الان ناراحتم که داره تموم میشه. 

دقیقا من تازه 24 سالم شده بود رفتم دکتری. خیلی شوق داشتم تموم کنم الان میگم بابا اینهمه دویدم چی شد و اینکه خب تموم کردم از بیکاری چیکار کنم