2777
2789
عنوان

دعا در حق دیگران

86 بازدید | 6 پست

سلام 

من نیت کردم که برای دیگران دعا کنم،میخوام سوره ی حمد رو بخونم. هر کی دوست داره بگه براش میخونم.😇

شما هم اگه تونستین برای ظهور آقا امام زمان دعای فرج رو بخونین و ی صلوات برای من بفرستین.اگه هم نفرستادین اشکال نداره🌸🦋

●ان شاءالله همه حاجت روا میشیم●

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  
خیلی خوبه التماس دعای زیاد لطفا واسه ازدواج و موفقیت تو امتحانام منو دعا کنید حاجتتون روا

چشم حتما🌸محتاج دعا

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوست عزیزم لطفا برا منم دعا کنید که زودتر ازدواج کنم خیلی داغونم اسمم فاطمه هست ممنون

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

میشه لطفاااا دعا کنین منم به ارزوهام برسم

حالم خوب بشه و سلامتیم برگرده🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
سلام دوست عزیزم لطفا برا منم دعا کنید که زودتر ازدواج کنم خیلی داغونم اسمم فاطمه هست ممنون

چشم عزیزم.نا امید نباش خدا بندشو بی جواب نمیزاره

میشه لطفاااا دعا کنین منم به ارزوهام برسم حالم خوب بشه و سلامتیم برگرده🙏🏻

بله عزیزم .خوب میشی بحق لطف الهی🤲💛