2777
2789
عنوان

پسرم دوساله

75 بازدید | 7 پست

پسرم اصن غذا نمیخوره. دکترم چن بار بردیم اصن فایدی نداشت شربت اشتها اور داد که میخوره انگار نه انگار کسی هس  بچش مشکل بچه منو داشته باشه چکارکنم دیوونم کرده 

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 

پسر من 😑 تنهایی راهی که درست شد واسش فیلم کارتونی مورد علاقشو میزارم بعد کامل غذاشو میخوره وغذاهاش رو تزیین میکنم و میوه هاشو 

یا یه شکلاتی چیزی میارم میذارم رو اپن میگم اگه غذاتو کامل بخوری میدمش بهت این راه رو دماه رفتم الان دیگه اشتهاش باز شده 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من 😑 تنهایی راهی که درست شد واسش فیلم کارتونی مورد علاقشو میزارم بعد کامل غذاشو میخوره وغذاهاش ...

منم براش فیلم میگیرم بازی میگیرم هرکاری که بتونم میکنم ولی اصلا تاثیر ندارع 

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 
منم براش فیلم میگیرم بازی میگیرم هرکاری که بتونم میکنم ولی اصلا تاثیر ندارع 

شیر میخوره

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
ن از شیر گرفتم 

پس زیاد اصرار نکن غذا بخوره اینوری بیشتر لج میکنه جتی اگه شده تا چند ساعت بهش هیچی نده تا خودش بیاد بگه گشنمه