2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

1635 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ، میشه یه راهنمایی کنید من حدود دو هفته پیش ببخشید اجابت مزاج داشتم که بعدش چند قطره خون قرمز تازه اومد که تلفتی از یه دکتر پرسیدم منو ترسوند و گفت نگاه کن تکرار نشه، الانم خیلی عذرخواهی میکنم رفتم دستشویی روی مدفوع خیلییی کوچولو یه قرمز دیدم من نمیدونم این خون بود یا نه:؟ اخه دیروزم گوجه زیاد خوردم، الان موندم چطوری تشخیص بدم خون بوده یا مثلا گوجه بوده؟ دچار وسواس شدید شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آیا خون تو مدفوع تیره بوده یا روشن ، اگه تیره باشه ربط به روده داره اگه روشن باشه از بواسیر یا همورئید اینجور چیزا میتونه باشه . 

اگه روده باشه مدفوع قیر رنگی میشه ، نترس حتما دقت کن 

عزیزم بهتره بری دکتر 

نترس اصلا چیزه خاصی نیست خون در مدفوع دلایل زیادی داره شقاق هموروئید داخلی عفونت معده و روده زخم روده پولیپ هم درمانشون سخت نیست ولی اگر دنبالش نری و بترسی سخت میشه برات 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

وای منم دقیقاااا عین توامم 

ی مدت گوجه زیاد میخوردم تو مدفوع گوجه بود همش فک میکردم خونه از ترسم دیه لب به گوجه نمیزنم🤦🏻‍♀️😑

منم وسواس شدید دارم توهم بیماری میزنم 

چن وقت بود خون تو مدفوع دیه نمیدیدم امروز یه چند دقیقه مدفوع رو نگه داشتم دیر رفتم دسشویی یکم خون اومدرو مدفوع  البته خون تازه و روشن بود 

من بواسیر هم دارم ی بیرون زدگی از معقد دارم از داخل هم حس میکنم به اندازه یه جوش هس 

ببخشید بعد اجابت مزاج هم یکم سوزش دارم 

بازم میترسم نکنه مشکلی یا بیماری باشه 😣😣😣😣😣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️