2777
2789
عنوان

لطفاکمکم کنید😞

80 بازدید | 18 پست

مدتیه که بشدت وبطورپیوسته احساس خستگی وخواب آلودگی دارم.هرتایمی ازروز اراده کنم خوابم میبره و بااینکه  استراحت عمیقی دارم مدام احساس کوفتگی و بیحالی دارم.

تست کروناهم دادم که منفی بوده.

میوه وخوراکیهای نشاط بخش هم فقط برای ۱۰دیقه سرحالم میکنه😞مشغول شدن به فعالیت هم خستگی روازم دورنمیکنه

خواهش میکنم کمکم کنید🙏کنکوردارم وشرایطم سخته.

چیکارکنم ازاین وضعیت دربیام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط ی جا دیدم ک مشاور میگفت هر لحظه ک بیدار شدید تا ۳ثانیه فرصت دارید کامل بیدار بشید اگ بیدار نشید  هیچی بعد گوشیتم ک اگ آلارم گذاشتی بزار ی جای دور از دسترس ک مجبور بشی پاشی آلارمو قطع کنی 

من فقط ی جا دیدم ک مشاور میگفت هر لحظه ک بیدار شدید تا ۳ثانیه فرصت دارید کامل بیدار بشید اگ بیدار نش ...

اهان😍ازهمین امروزواسش تلاش میکنیم😍✌🏻مرسی مریم جآن

همینطوری🙈من مردمون اونجارو نمیشناسم گفتم ببینم واسه وصلت خوبن!؟

اع همینجوری؟!😁آدم خوبو بد داره فرقی نداره کجا باشن ک ولی خو مازندرانیا درکل آدمای ثروتمندو مهمون نوازی هستن 

اع همینجوری؟!😁آدم خوبو بد داره فرقی نداره کجا باشن ک ولی خو مازندرانیا درکل آدمای ثروتمندو مهمون نو ...

کاملا درست میگی عزیزدلم.خوب وبدهمه جاهست

راستش من حقیقتا دوسش دارم‌:(

اما فکرمیکنم خانوادم به راه دور دخترندن😿بنابراین فعلا حرفشونزدم😔

کاملا درست میگی عزیزدلم.خوب وبدهمه جاهست راستش من حقیقتا دوسش دارم‌:( اما فکرمیکنم خانوادم به راه ...

اع درکل پسر خوبیه؟اگ مرد زندگی باشه مشکلی نیس ک مازندرانم ک برا خودش بهشته مازندرانیا یکم اون روشونو پنهون میکنن البته بعضیا ن همه تا خوب کسیو نشناختی بهش رو نده خوب؟وگرنه جای دور چیز بدی نیس ک