2777
2789
عنوان

دلشکستگی

124 بازدید | 6 پست

میشه برام دعا کنین خدا منو ب خاطر نا امیدی ببخشه من افسردگی شدید دارم بار ها اقدام ب خودکشی کردم ولی امشب اتفاقی افتاد ک موب تنم سیخ شد ی جورایی ب دلم افتاد خدا کسایی ک از رحمتش نا امید بشنو هیچوقت نمیبخشه من واقعا شرمندم قبول دارم تا الان خوشی ندیدم ولی دوست ندارم اون دنیا هم مدام عذاب بکشم برام دعا کنین خدا منو ببخشه و دلمو شاد کنه معجزشو نشونم بده گرچه همین ک الان زندم خودش معجزست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به رحمت پروردگار که فکر کنی  که همه عالم را گرفته بهش امیدوار میشی به قول یکی از دوستان فکر کن که خدا حتی روزی یه کرم زیر خاک را هم میده 

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

خیلی به خدا امیدوار باش، هرچی بیشتر بهتر،حتی برای کوچکترین چیزها. در کنارش امیدتو از خلق قطع کن. هیچ کس درد از دلت برنمیداره فقط خودش. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 

من درد افرادی رو که خدا فراموششون کرده رو دیدم نمیدونم خواب بودم یا بیدار ولی میدونم حقیقت بود اون درد حاضرم تک تک سلول های بدنم از هم جدا بشه ولی دیگه به اون افراد نزدیک نشم البته خدا کسایی رو که ازش نا امید میشن فراموش میکنه ولی همین الان که داری این حرف رو میزنی مطمئن باش از رحمتش نا امید نیستی

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
عزیزم به رحمت پروردگار که فکر کنی  که همه عالم را گرفته بهش امیدوار میشی به قول یکی از دوستان ف ...

بله توی قرآن آیه ای داریم که اشاره به دادن روزی دانه ای که در زیر خاک و در تاریکی مطلق هست میکنه.این آیه خیلی منو متٱثر کرد فقط کافیه خودتون رو جای دانه زیر خاک بزارید هیچ کسی رو جز خدا نداره که بیاد بیرون و بایسته. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51