2777
2789
عنوان

چجوری😐😬😐😬😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 60 پست

استارتر ، عدم توانایی در تشخیص و درک احساسات دیگران، عوامل مختلفی داره که دو عامل فراگیرترش : هوش هیجانی پایین و یا اوتیسم بزرگسالان هست. عوامل دیگه ای هم ممکنه این علامت رو داشته باشن...

یک روانشناس باید ویزیتت کنه.

نمیدونم چند سالته ولی تا قبل از بررسی و احیاناً رفع این اختلال، بچه دار نشو.

نگا نگا  جونگی کنارم نشسته داره میوه میخوره  بعد تو داری خوابش میبینی عشق من و جونگی تو ...

با میوه چی میزنی که توهم زدی اوپای من پیشته😂😂نکنه اون جنه خودشو به شکل جونگیه من در آورده🤔🤔🤣🤣 

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با میوه چی میزنی که توهم زدی اوپای من پیشته😂😂نکنه اون جنه خودشو به شکل جونگیه من در آورده🤔🤔🤣🤣& ...

جن؟😂😂😂تو چی میزنی خواهررر😂😂😂 جونگی الان پیشمه میریم بخوابیم فعلا😘

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
جن؟😂😂😂تو چی میزنی خواهررر😂😂😂 جونگی الان پیشمه میریم بخوابیم فعلا😘

تو رو با جنه درونت تنها میزارم فقط موقع خواب زهره ترک نشی خوبه یهو از ظاهر جونگی به خود واقعیش تبدیل میشه سکته میکنی میمونی رو دستمون😜

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
استارتر ، عدم توانایی در تشخیص و درک احساسات دیگران، عوامل مختلفی داره که دو عامل فراگیرترش : هوش هی ...

اصلا نمیخام ازدواج کنم که بچه دار بشم😐😂

درک احساساتم واقعا ضعیفه و خب اونطور که بهم گفتن وقتی یکی رو بدون در نظر گرفتن احساساتش رد میکنم قلبش میشکنه و من این اتفاق رو دوست ندارم با این حال حتی وقتی میفهمم احساسات طرف چیه نمیتونم درکش کنم و مثل یه ناشی میزنم طرف و نابود میکنم😐

من تو بچگی فوق العاده تنها منزوی و تهی بزرگ شدم فکر کنم عواقب همونه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
استارتر میبینی؟تو چشمام میگه رو شوهرت نظر دارم

واخ واخ 😂💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
تو رو با جنه درونت تنها میزارم فقط موقع خواب زهره ترک نشی خوبه یهو از ظاهر جونگی به خود واقعیش تبدیل ...

الانم عکس خواهرم ایو گذاشتی پروفت😒

جن درون؟😐😂😂😂

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
الانم عکس خواهرم ایو گذاشتی پروفت😒 جن درون؟😐😂😂😂

داره زد و خورد میشه😂

اسی این خانم کراشای منو کش رفته😒یچی بهش بگو

چی بگم؟برم بزنمش😂🤣🤣⁦🤦🏻‍♀️⁩

بکشش😌

الان چاقوم و برمیدارم😂⁦🤷🏻‍♀️⁩

زجر کشش کنن🤫🤫🤫

بدم قصابی؟؟😂😂😂😂⁦👍🏻⁩💯