2777
2789
عنوان

چجوری😐😬😐😬😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 60 پست
بچها یه سوال بی ربط میپرسم شما واسه عکس کارت ملیتون ارایش کردید؟😂گیر میدن؟

کار ندارن😃

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فن پیجشو دارم همه فیلماشم دیدم رولشم برداشتم😎😎😎نزدیکش بشی دادددد میزنممم

نی نی یار بیا این میخواد اوپای منو بی اجازه برداره😭😭😭 همچنان سابقه من ازت بیشتره از رو برو دیگه اهه  برو همون مینهو واسه تو خوبه😒😒

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
منم فن پیجشو دارم همه فیلماشم دیدم رولشم برداشتم😎😎😎نزدیکش بشی دادددد میزنممم

وایسا ببینم تو همونی نیستی که ملتو ترسوندی؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
نی نی یار بیا این میخواد اوپای منو بی اجازه برداره😭😭😭 همچنان سابقه من ازت بیشتره از رو برو دیگه ا ...

اوپای تو؟🤨🤨🤨

جونگی از اولشم برای من بود🥰

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
کار ندارن😃

ببخشیدا استارتر وسط تاپیکت  جنگ راه انداختیم😅😅 والا به اموال مردم دست درازی میکنن خجالتم نمیکشن🤭🤭

ببخشیدا استارتر وسط تاپیکت  جنگ راه انداختیم😅😅 والا به اموال مردم دست درازی میکنن خجالتم نمیک ...

واییییی چه پر رویی 

رو شوهر من چشم داری طلبکارم هستی

اوپای تو؟🤨🤨🤨 جونگی از اولشم برای من بود🥰

ریاضی‌ت ضعیفه؟؟؟۸ بیشتر از ۴ هست خانومی😠😠😠بیا این ور به عشقم دست نزن بینم

ببخشیدا استارتر وسط تاپیکت  جنگ راه انداختیم😅😅 والا به اموال مردم دست درازی میکنن خجالتم نمیک ...

نه بابا😂⁦🙏🏻⁩

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

راحت باشین😂⁦👐🏻⁩💙

واییییی چه پر رویی  رو شوهر من چشم داری طلبکارم هستی

خودت سنگه پای قزوینیی می خوای جفت پا بیای وسط عشق پاک ما😤😤

خودت سنگه پای قزوینیی می خوای جفت پا بیای وسط عشق پاک ما😤😤

نگا نگا 

جونگی کنارم نشسته داره میوه میخوره 

بعد تو داری خوابش میبینی

عشق من و جونگی تو اسمونا بستن😘 

پروفم ببین

راحت باشین😂⁦👐🏻⁩💙

مرسی عزیزم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀🤫