2777
2789
عنوان

لاغرنمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ایزی اسلیم،گلوریا ،ونوستات ،و دوسه مدل قرص دیگ همش استفاده کردم بدنم حتی ب قرص ایزی اسلیم مقاوم شده

چاقی علاوه بر اینکه ظاهر ادمو بد نشون میده کلی هم بیماری میاد سراغت حتما برو دکتر خوب و معروف شهرتون تحت نظرش لاغر شو ..کار نشد نداره فقط اراده شو پیدا کن

راجبش تحقیق میکنم حتما.ممنون

خواهش میکنم عزیزم.واقعا این خانوم ک میگم عالی شده بود چاقی از زمان بچگی داشت هیکلش خیلی خوب شده بود ورژیمش همه چی داره زیاد گرسنگی نمیکشی

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
چرا بخدا خوبه کاش من چاق میشدم وقتی یکیو میبینم چاقه حسرت میخورم

منم میرم‌پشت ویترین مغازه ای حسرت میخورم ک هرلباسی ک میخوام نمیتونم بپوشم یا حتی بری شهربازی هر وسیله ای نمیتونی سوارشی یا حتی تمسخربقیه رو تحمل کنی اصلا خوب نیس 

منم میرم‌پشت ویترین مغازه ای حسرت میخورم ک هرلباسی ک میخوام نمیتونم بپوشم یا حتی بری شهربازی هر وسیل ...

منم همش میترسم شوهرم بهم خیانت کنه و بره با یکی که چاقه اخه بیشتر مردها چاق دوست دارن😭

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
منم همش میترسم شوهرم بهم خیانت کنه و بره با یکی که چاقه اخه بیشتر مردها چاق دوست دارن😭

اصلا ربطی نداره به این چیزا اندام دلیل خوبی برا خیانت نیس خودتو دوس داشته باش تا اونم تحت تاثیر اعتماد ب نفست قراربگیره و دوست داشته باشه 

زبونم لال همچین کاری رو کرد رهاش کن چون لیاقتت بیشتراز این چیزاس

بعدشم ملت خودشونومیکشن لاغر شن بعد تو نگران همچین چیزی هستی؟

این چیزارو براخودت گنده نکن شوهرت باید عاشق اخلاق و طرز تفکرت باشه ن اندامت