2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

419 بازدید | 29 پست

ای کاش زمانی ک ب دیدار خدا میریم سبکبال بریم.

دوستان در برنامه ی زندگی پس از زندگی همه مشتاق مرگ و دیدن دنیایی شدن ک ب اتفاق میگن عشق خدا در اونجا موج میزنه و آرامش محضه و فقط اعمالمون هست ک میتونه مانع این وصل بشه‌

مراقب حق الناسای زندگیمون باشیم و دیگران رو آزار ندیم و اجازه بدیم دیگران با آرامش در کنارمون زندگی کنن

برای تسویه حساب حق الناسایی ک ب گردنمونه ذکر مکرر و صدقه رو اطلاع دارم.ک البته شما خیلی بهتر و جامع تر از من میدونین.

خدا کمکمون کنه ک حال دلمون خوب بشه و حال دیگران رو هم خوب کنیم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عهههه همین الان میخواستم یه تاپیک با همین موضوع بزنم. اینایی که میارن تو برنامه راسته؟ آخه هر کدومشو ...

آره عزیزم راسته.یه بار تجربه داشتن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نمیدونید تکرارش چند میده ؟آخه ساعت یازده نتونستم ببینم

فردا ۱۳:۵۰

سلام من برادرم بتازگی از دست دادم 

بنظر من کسی که چشم برزخی داشته باشه نمیاد تعریف کنه مثل آیت الله بهجت ایشون چیزی از مرگ و عوامل تعریف نمیکردن و فقط از رحمانیان خدا میگن بنظر من اصلا برنامه جالبی و آموزنده ای نبود کلا آها عرفان نمیتونن عنوان کنن چه برسه به برنامه زنده که فقط قصدشون ترسوندن از خداست که طرف حقش رو‌ ادا کنه در جاییکه هر کاری باید از روی رضایت خدا و خشنودیش باشه

دوستان برای حق الناس باید رد مظالم بدید صدقه برای دفع بلا و خطر هست ♥️

رد مظالم مگه کمک ب فقرا نیس عزیزم؟