2777
2789
عنوان

پشیمونم.....😭😭😭😭

906 بازدید | 94 پست

شوهرم دیشب اینستا نصب کرد بدون اینکه بهم بگه بعد دید ناراحت شدم پاک کرد منم دیگ چیزی نگفتم بعد دیدم دوباره رفت نصب کرد منم گفتم اگ خطا کنی اگ اشتباهی کنی دیگ واقعا رد میدم چون دیگ نه اعصاب دارم نه کشش بحث و دعوا...

گفتم دوست ندارم هر چی معذرت میخوام از همگی ج هست اونجا ریخته گفت نهمن واسه کارم میخوام و اینا گفت من باید فالوورا بالا باشه تا کارم فروش بره گفت تا عمر دارم یه تار موی تو و دخترمون رو با هیچی و دنیا عوض نمیکنم...

دلم راضی نشد و نیس اصلا ولی اخلاقشو میدونم اگ بگم پاک کن ۴ روز دیگ همش غر میزنه ک زنم نذاشت پیشرفت کنم زنم جلوی پیشرفت منو گرفت زنم منو زمین زد و از اینجور چیزا...

منم صبح تو کامپیوتر اینستا رو نصب کردم همونی ک خودش داره ...

الان دیدم تو کلیپای معمولی با این ک هنوز تو پیج کسی نیس کلی عکس از زنای بد اومده ک من تنهام و کثافت کاری دیگ بیشتر از قبل حالم بد شد 

شوهرم دیشب گفت به هرچی  فکر کنی همون میشه میگم چه ربطی داره تو باید خودتو قرص نگه داری 

امروز ظهرم‌گفت پیامایی ک تو اینستا هست رو اصلا باز نکن ...

الانم ک اون عکسا رو دیدم حالم واقعا خراب شد داشتم کلیپ های معمولی ک تو خود صفحه هست نیگا میکردم اونا هم بود...

راهنمایی میخوام خواهرانه کمکم کنید 😭😭😭😭

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

میترسم تو طولانی مدت همه چی عوض بشه  نمیدونم بخدا

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه وا بمونه این اینستا

منم سخته برام 

ولی چاره چیه خودمو زدم به اون راه

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
اینستاس دیگه منم دارم اابته من مجردم

بحث مجرد با متاهل واقعا خیلی فرق داره مخصوصا وقتی بچه هم وسط باشه

اینستا ممنوع

منم ممنوع کرده بودم ولی رفت نصب کرد

بحث مجرد با متاهل واقعا خیلی فرق داره مخصوصا وقتی بچه هم وسط باشه

اره خب منم گفتم مجردم...ولی خب ابنستا دیکه اکثرا دارن

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃

فقط طلاق اینجور آدما چشمشون و افکارشون درست بشو نیس چون از اول جنسشون این بوده تو یه جنسی ک از مغازه میخری ایرونیه نمیتونی ب جنس چینی تبدیل کنی ک مردا هم اینجور در کل همه ی آدما اینجورن عزیزم واقعیت رو بپزیر