2777
2789
عنوان

رمان مستهجن :/

56128 بازدید | 90 پست

وااای بچه ها من رمان زیاد میخونم کانالشو دارم تلگرام 

بعد با دوستم بودیم نوشته بود رمان صحنه دار من خندیدم گفتم اینا همش الکیه برای جذب مخاطبه

دوستم گفت نه منم اسم این رمانه رو شنیدم راسته بازش کردم فااااجعه بوداا عرق شرمممم هنوز از بدنم پاک نشده😳🤦🏻‍♀️

اصلا چراااا اخه!!!  یک صفحشو نگاه کردیم تصمیم گرفتیم دو سه سال رمان نخونیم دیگه😂

اسمش چیه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐👐🏻

منم یبار ی رمان خوندم نابود بود

۸۰ درصدشم از واقعیت بود

حتی فتا یمدت اون کانالو بست

بعدا ک برگشت کاناله با سانسور  گذاشتنش

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اسم کانالو بگو اگه زمانش خوبه

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

خب رمان های خوب دیگری هم وجود دارن که بری سراغ اونها. لازم نیست صورت مسئله رو پاک کنی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

خیلی مضخرف شده رمانای الان

من یکی از کتابای قدیمی خواهرم که رمان بود رو چند سال پیش خوندم اونقدر قشنگ نوشته بود یک شب بیدار موندم و تمومش کردم ولی این روزا کلا نمیخونم چون بی محتواس و نویسندش یه مریض جنسی

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰