2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین یکی از اقواممون تو نفیس خودشو جر داد از بس تبلیغ کرد تا اینکه ی قطره ای بود اسمش تونیک رویش مو بود حدود۶۰۰ تومن هم بود که برادرشوهرم خرید زد طبق همون دستورات خودشون یکدونه مو بهش اضاف نشد😂اینا فقط واسه گول زدنه 

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
٢٢سالمه واسه اقايون هم تا ٢٠ قد ميكشن ديگه؟؟

دقیق و تخصصی نمیدونم عزیزم اما فک نمیکنم بالای ۲۰ قد بکشن . 

قطره الن بیوتی معمولا برای رشد مو ناخن سلامت پوست کاهش درد استخوان ها و ... ایناست . افزایش قد رو نشنیده بودم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
یعنی ماسک و شامپو هلث نوشن بدرد نمیخورن؟ سفارش دادم فردا میرسن😕

نمیدونم اونارو ندیدم کسی استفاده کنه اما بقدری اون طرفی که من میشناسم غرق در نقشش شده که میگه شرکتمون تو اسپانیا میخاد کارخونه بزنه منم میخام برم زبلن اسپانیولی یاد بگیرم تا اونجا منو بردن نمونم.😂😂😂شستشوی مغزی شده 

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
نمیدونم اونارو ندیدم کسی استفاده کنه اما بقدری اون طرفی که من میشناسم غرق در نقشش شده که میگه شرکتمو ...

منم تو نفیسم اما خدایی بعضیاشون خیلی دیگه جوگیر شدن ادم زده میشه  

نمیدونم اون فامیل شما رو اما من نمیتونم دروغ بدم اگر خودم تجربه داشته باشم میگم اگر نه تضمین نمیکنم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

سلام من قطره الن بیوتی مادرم از استادش خرید و به مدت دوماه استفاده کرد خیلی خوبه مچ دستش که درد میکرد خوب شد رشد مو و پوست و کمر درد  من هم خوب شد  برای دریافت قطره از طریق استاد مادرم تهیه کردم و عضو شرکت هم شدم اگر کسی خواست  بخره تماس بگیره راهنمایش کنم من که راضیم  از قطره  ۰۹۳۹۱۷۶۶۱۸۸