شده تا حالا ... یاد یه موضوع یه شخص یا یه اتفاق بیفتید و قلبتون فشرده بشه و برای نفس کشیدن مجبور بشین نفس عمیق بکشید؟؟؟
💔🙃
من هروقت یاد تو میفتم این حالت بهم دست میده عزیزم...
میدونی دلم برات تنگ شده خیلی.
تعداد رای : 22
نظرسنجی
وقتی دلم تنگ میشه...
7
31%
وقتی یاد یه اتفاق خاص میفتم..
9
40%
اکثر اوقات
4
18%
خوشبختانه همچین حسی نداشتم..
2
9%
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یه خونه خریدم شش سال پیش از بچگیم سواستفاده کردن زدم سند خونه رو به نامش مثل سگ پشیمونم همون خونه یه عاااالمه منو از زندگی عقب انداخت الهی که خیر اون خونه رو نخورن من راضی نیستم هر وقت یاد این موضوع میفتم خواب از سرم میپره که چجوری پنجاه و پنج میلیون پولم و به باد فنا دادم
بخاطر کسی نبوده بخاطر مشکلاتم حسرتی زندگیم بوده اه کشیدم
میفهمم خیلی حس تلخیه....
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بخاطر کسی نبوده یه مریضی دارم خود به خود قلبم انگار تو سینه مچاله میشه
امیدوارم حالت خوب خوب بشه
یه خونه خریدم شش سال پیش از بچگیم سواستفاده کردن زدم سند خونه رو به نامش مثل سگ پشیمونم همون خونه یه ...
نمیدونم چی بگم...
ولی غصه نخور... هممون تو زندگبمون اشتباه کردیم.. بچگی کردیم. خودتو ببخش.
خداوند شاهد همه چیز هست...
هیچکس نمیتونه حق کسی رو بخوره و تا اخر عمر خوشحال بمونه!.
کائنات جواب هر عملی رو میدن..