2777
2789
عنوان

ارشد

132 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من رشته ام کامپیوتر بود الان میخوام روانشناسی بخونم زمان امتحان عقب انداختن دوماه وقت هست منتها ثبت نام مجدد هم گذاشتن به نظرتون ثبت نام کنم هزینه ثبت نام هم صد تومن؟

@مارال_  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هرچی تو بگی 😓😓

نمیدونم 

پروفت خودتی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ازاد شاید سراسری نه دو ماه کمه.خصوصا واسه روان که متقاضی زیاده داره ولی خب با سوالا اشنا بشی بد نیست .و اینکه واسه روان باید تا دکتری بری چون لیسانست نا مرتبطه و اینکه وزارت علوم میتونی شرکت کنی روان وزارت بهداشت حتما باید لینسانست روان شناسی باشه

امکان قبولی هست؟

بله گلم من خیلی از ارشد هارو دیدم که صفرن بخون ضرر نمیکنی که ایشالله که قبولی من خیلی اطلاعی راجب این رشته ندارم وگرنه حتما دقیق تر کمکت میکردم 

ولی تو اینستا کلی پیج هست که میتونی ازشون کمک بگیری اون چیزایی رو بخون که آسون تر، مهم و بیشتر سوال میاد ازشون 

اگه خدایی نکرده هم قبول نشدی یه پایه قوی میشه برای سال آینده 

ولی بنظرم قبول میشی کار سختی نیست نگران نباش عزیزم❤

بله گلم من خیلی از ارشد هارو دیدم که صفرن بخون ضرر نمیکنی که ایشالله که قبولی من خیلی اطلاعی راجب ای ...

چطور بفهمم از کجا ها بیشتر سوال میاد؟و راحت تر کدوم پیجا ؟هزینه میگیرن واسه مشاوره 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
چطور بفهمم از کجا ها بیشتر سوال میاد؟و راحت تر کدوم پیجا ؟هزینه میگیرن واسه مشاوره 

سوال های کنکور های سالهای اخیر رو یه نگاه بندازین بعد تو گوگل سرچ کنید پیج های مشاوره ای هست 

نه عزیزم هزینه نمی‌خواد اگه نمبخواین مشاوره خصوصی بگیرین وگرنه خیلی ها سوالاتشون رو میپرسن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز