2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یک کلیپ خیلی قشنگ که خودم درست کردم از روی یک فیلم خیلی قشنگ شده به نظرم نگاه نمیکنیش؟

لینکشو بذار باشه نیم ساعت دیگه ک نت شبانم فعال شد اگه خواب نرفته بودم و گوشبم خاموش نشده بود، دانلود میکنم 🌷شارژم خیلی کمه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
لینکشو بذار باشه نیم ساعت دیگه ک نت شبانم فعال شد اگه خواب نرفته بودم و گوشبم خاموش نشده بود، دانلود ...

بشه عزیزم ممنون که برام ارزش قائلی💔💔💔💕

بفرمایین فقط توروخدا تا اخرش نگاه کن چون اخرش قشنگ میشه

https://s19.picofile.com/file/8433636492/InShot_۲۰۲۱۰۵۱۴_۲۲۲۲۵۰۵۷۱.mp4.html

بشه عزیزم ممنون که برام ارزش قائلی💔💔💔💕 بفرمایین فقط توروخدا تا اخرش نگاه کن چون اخرش قشنگ میشه ...

قربونت چشم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
آبجی جون مهربونم😍😍😍😍😘😘😘💔💔💔💔💔💔💕💕💕💕💓❤❤❤❤❤💞💞💞💓💓💓💓💓 از اون موقع دویست تا تاپی ...

آخی🤭🤭🤣

عزیزم دیدم جالب بود 

اسم فیلمش چیه؟

اما کم حجم تر ذخیره میکردی دیگه😜