2777
2789
عنوان

بیماری مادرم😔

866 بازدید | 22 پست

سلام

چند سال پیش مادرم سرطان سینه داشتن و تخلیه کردن و شیمی درمانی کردن اما بعد از دوسال ب مغزض زد و پرتو درمانی کرد و تا ی جایی این درمانا جواب داد ولی از ۴ماه پیش دگ نمیتونه حرکت کنه و حرف بزنه و تو جاست

علائم درکش خوبه کاملا متوجه همه چی هست ولی حرکت و تکلم نداره، البته ی دستش بهتره ولی چون همش تو حا بوده عضلاتش تحلیل رفتن

دکترش گفته درمان دگ ای نداره

اول ازتون میخوام براش دعا کنید 🌹ک معجزه بشه چون هنوز خیلی جوونه و ارزو داشت عروسی من ک نامزدم رو ببینه

بعد اینکه کسی مورد مشابهی داشتن و میتونه راه حلی پیشنهاد بده؟ 

خدا خیرتون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای یاعلی مادرمنم سرطان سبنه دوبار گرفت تخلیه کردن ازمریضی اولش ۹سال ازدومیش ۵سال میگذره خوب شده دیگ توگفتی استرس گرفتم 

انشالا بحق امام حسین خداشفاشو بده چقدرسخته

رنگ ولایتhaircolorist

براشون حمد شفا میخونم عزیزم 

عزیزم پیش خداوند هیچ چیز سخت و تشدنی نیس الهی که بخواد و مادر عزیز شما رو شفا بده   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مادر منم علائم آلزایمر داره خیلی سخته خیلی بده ای خدااا خدایا همه مریض ها رو شفا بده خواهش میکنم اگر تو بخوای میشه اگر تو بخوای میتونی خواهش میکنم لطفا😭😭😭😭😭😭

ای وای یاعلی مادرمنم سرطان سبنه دوبار گرفت تخلیه کردن ازمریضی اولش ۹سال ازدومیش ۵سال میگذره خوب شده ...

اگر بدخیم نباشه چیزی نمیشه بعدم توملت ب خدا باشه دکترا گفتن مامانم تا عید نمیمونه ولی خدا زد تو دهنشون بخدا من و خواهرم عین پروانه دورش میگردیم بهش روحیه میدیم تورو خدا دعا کن خیلی جوونه

خدا ب مادرت سلامتی کامل بده

قدرشو بدون