2821
2789
عنوان

ته خط....

68 بازدید | 10 پست

تا حالا تو زندگی به یه حایی رسیدین که فک کنین اینجا همون ته خط زندگیتونه و گیر افتادین؟

چیکار کردین بعدش؟

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است

همین دورانه 

و نمیدونم چ میشه 

چون دست من نیست کاری نمیتونم بکنم باید بذارم زمان بگذره

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رفع و دفع گرفتاری این دعا نافع است بلکه مجرب است در موقع گرفتاری هر مقدار که می تواند 70 یا 100مرتبه تاثیرش بیشتر است :↡↡

✨بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیمِ‏ وَلَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ اللَّهُمَ‏ إِیَّاکَ‏ نَعْبُدُ وَ إِیَّاکَ‏ نَسْتَعِینُ✨

برای رفع و دفع گرفتاری این دعا نافع است بلکه مجرب است در موقع گرفتاری هر مقدار که می تواند 70 یا 100 ...

خیلی ممنون دوست عزیز...

کاش خداوند نشانه هایی که به ادم میده واضح باش..من گیج شدم نمیتونم نشونه ها رو خوب تشخیص بدم

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
2824
2823
2791
2779
2792