2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من برای فرشته ی عشق شخص خاصی نوشتم بعد چند روز بهم پیام داد 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

نامه به فرشته ها سندیت نداره ،فقط تو قانون جذب اومده. 

اصولا با عقل هم جور درنمیاد. فرشته ها هیچ اختیاری از خودشون ندارن، بجای نامه نوشتن به فرشته به خود خدا نامه بنویس و حرفاتو بگو

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

من چندباری که نوشتم نتیجشو دیدم ولی ناتمام موند نتیجش برام مثلا برای ازدواج نوشتم سر چندروز مورد خواستگارپیدا شد ولی کارمون نشد الان میخام به فرشته فرد مورد نظرم نامه بنویسم که برای ازدواج اقدام کنه ولی متنش رو نمیدونم اگه کسی میدونه بگه لطفا

من چندباری که نوشتم نتیجشو دیدم ولی ناتمام موند نتیجش برام مثلا برای ازدواج نوشتم سر چندروز مورد خوا ...

عزیزم من بارها نوشتم راحیل فرشته ازدواج هست و من همیشه برای نگهبان مینوشتم روزی ۱۵ بار من جواب گرفتم دفیقمم برای راحیل مینوشت ازدواج کرد با کسی که دوسش داشت خیلی خوبه 

بنویس سلام فرشته‌ی عشقِ(راحیل مقرب) فلانی  ازت میخوام با استفاده از قدرت الهیت ، درخواستتو بنویس، بعد ازش تشکر کن هم ارتعاشت بالا میره هم جواب میگیری

من چندباری که نوشتم نتیجشو دیدم ولی ناتمام موند نتیجش برام مثلا برای ازدواج نوشتم سر چندروز مورد خوا ...

راحیل فرشته‌ای بوده که خطبه عقد حضرت زهرارو خونده نمیدونم راسته یا نه