2789
عنوان

وام ازدواج

581 بازدید | 69 پست

کدوم بانک شرایط راحت تری میزاره ؟و اینکه سریعتر میده ؟شرایطش چیه؟قسطش ماهی چند در میاد؟

برای ما ۱۰۰ملیونه بنظرتون چقدشو میدن؟اخه بعضیا میگن ۷,۸ملیون برمیدارن

سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،.                             به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه دو نفر ۱۴۰ تومن نیست الان؟؟

برای ما چون سنمون کمه نفری ۱۰۰میلیونه

سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،.                             به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون

۲ تومن از هرکدومتون برمیدارن 

برا ما اینجور بودی

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

شرایطش نمیدونین؟

برای ما چون سنمون کمه نفری ۱۰۰میلیونه

چند تا ضامن میخواد؟

فک کنم ۳ تومن کسر میکنن

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤
ما هم هنوز میخوایم بگیریم

شرایطش نمیدونی؟برا ضامن میگن خیلی سخت میگیرن

چند تا ضامن میخواد؟ فک کنم ۳ تومن کسر میکنن

۳تا ضامن

وای خوشبحالتون🤭 فک کنم حدود ۲تومن باشه واسه دوتاتون

اونقد ک سخت میگیرن نمیشه گرفت خو

نه بابا😳

اره والا دوتا کارمند با فیش کسر از حقوق و یه عادی