اشتبا مدیر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 7513 عنوان پرسپولیس برد💪👊 | مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 141 پست .. 1400/02/24 | 21:44 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنوش_________ج عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 5317 بازيكنا ي استقلال وحشي شده بودن ديدين 🤣🤣 مثل اینکه دلتون بشدت دعوا میخاد سر تیم ها، وقتی کاربرا اروم شدن نمیدونم دلیل اینحرفا چیه
بانوی_تابستونی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 وقتی با احتذام جوابشو میدم بی احترامی میکنه منم مقابل رفتار میکنم دوست خوب شما بزرگواری کنین و طبق ادب خودتون جواب بدینتو هر دوتا تیم ادمای بی ادب هستن ما که نباید جوابشونو بدیم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
tataarchitect2 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 3628 بچه ها جوابشونو ندییییین😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤توجهتونو جلب میکنم به این جمله ی تاریخی😂🤩😍❤ وه پاکی "شهلیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا" وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوهیشک و دایهسه گیسِ خوهیشکو دایه مان جورِ سوره و آیهسه "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 بازيكنا ي استقلال وحشي شده بودن ديدين 🤣🤣 یکی دیگه کارت گرفته به ما میگن وحشی چشم پزشکی برو جانم طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اسی جان دعوا راه راه انداختین و بعد صحنه رو ترک کردی؟؟! یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
1400mahak عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 66 بازيكنا ي استقلال وحشي شده بودن ديدين 🤣🤣 اررررره همش خطا میکردن
vanilya عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2422 شما بزرگواری کنین و طبق ادب خودتون جواب بدین تو هر دوتا تیم ادمای بی ادب هستن ما که نباید جوابشونو ... گل وقتی طرف برمیگرده میگه وقت گریه کردنتونه و..اعصاب ادم بهم میریزهسعی کردم اروم حرف بزنم ولی پررو تر از این حرفا بود:> تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:>
1400mahak عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 66 بچه ها جوابشونو ندییییین😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجهتونو جلب میکنم به این جمله ی تاریخی😂🤩😍❤ 😂😂😂😂😂😂😂
دخترخودساخته7 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 7585 بچه ها جوابشونو ندییییین😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجهتونو جلب میکنم به این جمله ی تاریخی😂🤩😍❤ آقا من دیگه سکوت میکنم به احترام کنعانیماستقلالیا هم خوش باشن با باختشون علی.برکت.الله# 😂😂😂😂 (( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
fasنفسna عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 184 خانومای پرسپولیسی شما اگه قصدتون خوشحالی برای بردتونه دیگه چرا میگید استقلالیا بسوزن ،استقلالیا گریه کنن وقتی هم حرفی میزنید باید انتظار اینم داشته باشید که جوابشم بشنوید
ندا۱۳۷۰ عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 31 زشته بابا خجالت بکشید چقدر بچه ید سر این چیزای مسخره بهم بی احترامی میکنید
بانوی_تابستونی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 بله عزیزم خواهش میکنم منم عذر میخوام اگر ناراحت شدید بنظر من هرکسی طرفدار گروه خودش باشه و به گروه ... دقیقاخواهش میکنم😘من خودمم برادرم استقلالیه واقعا جفتمون اذیت میشیم که کری میخونیم چون اعصاب آدم بهم میریزه تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
1400mahak عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 66 گل وقتی طرف برمیگرده میگه وقت گریه کردنتونه و.. اعصاب ادم بهم میریزه سعی کردم اروم حرف بزنم ولی پر ... وقت گریه با انگشت وسط جاته خیلی تفاوت داره
بانوی_تابستونی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 گل وقتی طرف برمیگرده میگه وقت گریه کردنتونه و.. اعصاب ادم بهم میریزه سعی کردم اروم حرف بزنم ولی پر ... من عذر میخوامشما هم خیلی حساس نشینالان واقعا که استقلالیا گریه نمیکنن یه بازیه ممکن بود نتیجه برعکس میشد تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
1400mahak عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 66 خانومای پرسپولیسی شما اگه قصدتون خوشحالی برای بردتونه دیگه چرا میگید استقلالیا بسوزن ،استقلالیا گریه ... شما میتونی تو تایپیک پرسپولیس نیای اگه ناراحت میشی