2777
2789
وقتی با احتذام جوابشو میدم بی احترامی میکنه منم مقابل رفتار میکنم دوست خوب

شما بزرگواری کنین و طبق ادب خودتون جواب بدین

تو هر دوتا تیم ادمای بی ادب هستن ما که نباید جوابشونو بدیم

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها جوابشونو ندییییین😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤توجهتونو جلب میکنم به این جمله ی تاریخی😂🤩😍❤

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
بازيكنا ي استقلال وحشي شده بودن ديدين 🤣🤣

یکی دیگه کارت گرفته به ما میگن وحشی  

چشم پزشکی برو جانم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

اسی جان دعوا راه راه انداختین و بعد صحنه رو ترک کردی؟؟!       

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
شما بزرگواری کنین و طبق ادب خودتون جواب بدین تو هر دوتا تیم ادمای بی ادب هستن ما که نباید جوابشونو ...

گل وقتی طرف برمیگرده میگه وقت گریه کردنتونه و..

اعصاب ادم بهم میریزه

سعی کردم اروم حرف بزنم ولی پررو تر از این حرفا بود:>

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 
بچه ها جوابشونو ندییییین😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجهتونو جلب میکنم به این جمله ی تاریخی😂🤩😍❤

آقا من دیگه سکوت میکنم به احترام کنعانیم

استقلالیا هم خوش باشن با باختشون علی.برکت.الله# 😂😂😂😂

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

خانومای پرسپولیسی شما اگه قصدتون خوشحالی برای بردتونه دیگه چرا میگید استقلالیا بسوزن ،استقلالیا گریه کنن وقتی هم حرفی میزنید باید انتظار اینم داشته باشید که جوابشم بشنوید

بله عزیزم خواهش میکنم منم عذر میخوام اگر ناراحت شدید بنظر من هرکسی طرفدار گروه خودش باشه و به گروه ...

دقیقا

خواهش میکنم😘

من خودمم برادرم استقلالیه واقعا جفتمون اذیت میشیم که کری میخونیم چون اعصاب آدم بهم میریزه

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
گل وقتی طرف برمیگرده میگه وقت گریه کردنتونه و.. اعصاب ادم بهم میریزه سعی کردم اروم حرف بزنم ولی پر ...

من عذر میخوام

شما هم خیلی حساس نشین

الان واقعا که استقلالیا گریه نمیکنن یه بازیه 

ممکن بود نتیجه برعکس میشد