2777
2789
عنوان

بچه ها .‌‌..کمک

135 بازدید | 14 پست

من نمیخام با شوهرم به طلاق برسم زندگیمو میخام هنوزم عقدم اما خودش میگه اخلاقت بده اذیتم کردی نمیخام دوست ندارم برو فکری کن الانم قهر کرده رفته سر کارش انگار نه انگار چجور میتوته خودش اینقد بیخیال نشون بده من دارم میمیرم از بس چشام گریه کردم درد گرفتن چکار کنم حداقل از فکر و خودخوری در بیام با اینکه میدونم ولی هی میگم خودم مقصرم شاید 

اخلاقت چطوریه؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بنظرت راس میگه؟تو هم مقصری؟

ببین صد در صد دوطرف مقصرن تو دعواها حالا یکطرف بیشتره ماله یکی کمتر حالا بشین فک کن ببین رفتارایه کودمتون قابل جبرانه الان بهترین فرصته ک فک کنی

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخلاقت چطوریه؟

من رو قلیان حساس بودم یه مدت میگفت گیر نده تا باباشم گفت ولش کنید قلیون طوری نیس گذشتم بعدم تو دوران عقد من اجازه رابطه کامل جنسی ندارم هر دفعه سر این قهر میکنه طوری مامانش میگفت پسرم اذیت نکن سر این قضیه اما ما رسممون نمیزاره دیگه من بعضی وقتا یچیزایی به شوخی میگفتم ولی انگار اون جدی برداشت می‌کرد یا همش خونه خودشون باید باشیم چون خانوادش وابسته بچه هاشون من واسم سخته همش تو خونه اینا گفتم بهش اونم میگه غر میزنی چرا یا میگم چرا تو خونتون تقسیم کار نیست مثلا اولا من خونه جارو می‌کردم دستمال میکشیدم اما در حد عروس خوب بعدم میگفتم همه همکاری داشته باشن واسه ظرف شستن اونم میگه اخلاق نداری ...

بنظرت راس میگه؟تو هم مقصری؟ ببین صد در صد دوطرف مقصرن تو دعواها حالا یکطرف بیشتره ماله یکی کمتر حال ...

خودم میگم شاید بعضی جاها منظورمه نمیفهمید من به شوخی میگفتم اما جدی برداشت میکرده واسه دوست قبلی بقیه چیزا نوشتم 

من رو قلیان حساس بودم یه مدت میگفت گیر نده تا باباشم گفت ولش کنید قلیون طوری نیس گذشتم بعدم تو دوران ...

وقتی میری خونشون کمک کن ولی نه اونجوری که خونه خودت کارمیکنی . اما در مورد قلیون حق با شماست .رفت امد هم یهویی کم نکن کم کم قطع کن یعنی بروسن به حداقل

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
خودم میگم شاید بعضی جاها منظورمه نمیفهمید من به شوخی میگفتم اما جدی برداشت میکرده واسه دوست قبلی بقی ...

خوندم عزیزم تا جاییشو تو هم حق داری شاید طرز بیانت نادرس بوده 

و اینکه رابطه تو نامزدی هیچ موردی نداره اون دیگه رسما همسرته و وظیفت ارضا کردن جنسی و رو حیش هس بیشتر بحثاتون بخاطره اینه که تامین نمیشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
خوندم عزیزم تا جاییشو تو هم حق داری شاید طرز بیانت نادرس بوده  و اینکه رابطه تو نامزدی هیچ مور ...

دقیقا اونجوری دیشب گفت نمی خدمت و دوست ندارم تموم شدی که دیگه نا امید شدم از زندگیم حتی میگم بهتر که رابطه ای نبوده وقتی اینقدر بی رحمانه جبهه گرفت و دلم شکست 

دقیقا اونجوری دیشب گفت نمی خدمت و دوست ندارم تموم شدی که دیگه نا امید شدم از زندگیم حتی میگم بهتر که ...

عزیزم این مورد رو حق داره 

من خودم دوران نامزدیمون رابطه داشتیم کامل

هنوز ما۴ماه نامزد بودیم

عزیزم بنظرت اگه میخاست فقط باهات حرف بزنه و همو بوس و بغل کنین چرا زن گرفت همچین دخترایی بیرون زیادن اون تو رو بخاطر اینکه میخاد گرفته تا نیازاش رفع بشه اونجوری رابطه تون هر چه بدتر میشه

عزیزم این مورد رو حق داره  من خودم دوران نامزدیمون رابطه داشتیم کامل هنوز ما۴ماه نامزد بودیم ...

لعنت به این‌ رسم ها منو اینکار کردن حالا که دیشب بدجور دعوامون شد دیگه رفت نمیدونم چکار کنم مامانش بدجور حرف می‌زد اصلا هر چی میگفت پسرش تایید می‌کرد 

لعنت به این‌ رسم ها منو اینکار کردن حالا که دیشب بدجور دعوامون شد دیگه رفت نمیدونم چکار کنم مامانش ب ...

مامانش چی میگف؟نه نزار به طلاق کشیده بشه سر هیچی

یکم فرصت بده بهش بزار یکم بگذره بعد خودت پیش قدم شو که حرف بزنین باهم

مامانش چی میگف؟نه نزار به طلاق کشیده بشه سر هیچی یکم فرصت بده بهش بزار یکم بگذره بعد خودت پیش قدم ش ...

بدون مامانش اب نمیخوره میگف من نمیدونستم اینجور زبونی داری تو کلا عوض شد ولی خوب خود شوهرم نمیخاد وگرنه اونجوری نمیگفت

بدون مامانش اب نمیخوره میگف من نمیدونستم اینجور زبونی داری تو کلا عوض شد ولی خوب خود شوهرم نمیخاد وگ ...

واسه طلاق همیشه وقت هس بزار یه مدت بگذره عادی برخورد کن تو خودت سعی کن رابطه تو باهاش حفظ کنی به یه رابط الان احتیاج داری یکی که بتونی روشون تاثیر بزاره خاله دختر خاله زندایی کسی هس بهت کمک کنه دوست همکار؟

واسه طلاق همیشه وقت هس بزار یه مدت بگذره عادی برخورد کن تو خودت سعی کن رابطه تو باهاش حفظ کنی به یه ...

نه عزیز اینقدر لجباز هستن که کوتاه نمیان دفعه قبل دعوامون شد گفت مامان بزور گفت بیام در خونتون نمیومدم وگرنه به مامانش گفت خوب زنی گرفتی واسم 

نه عزیز اینقدر لجباز هستن که کوتاه نمیان دفعه قبل دعوامون شد گفت مامان بزور گفت بیام در خونتون نمیوم ...

چی بگم والله بنظر من طلاق راه چاره نیس بشینید دوتاتون حرف بزنید مامانم و مامانش رو بزارید کنار

یه مشاورم برید خیلی حالتونو خوب میکنه