2777
2789
عنوان

از کجا جنس بگیرم

139 بازدید | 7 پست

بچهها از کجا میتونم لباس بچه یا روسری بگیرم یه انلاین شاپ را بندازم،راهنمایی لطفا،گیلانی هستم

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

عنوانو خوندم یاد جنسای موتوری افتادم ی صحنه😂😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

#منحرف.نباشیم‍ 

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡

گیلانی جنس گیلانی بخر🤦🏻‍♀️😂

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟