2777
2789
عنوان

بچه شیر خوار

145 بازدید | 34 پست

داریدچیجور مدیریت میکنید ک صبح زود حدود 10بیدار شید من دخترم هشت ماهشه  تایم خوابش مشخصه خدا روشکر اما خیلییی بیدار میشه برا شیر جوری ک من خیلی خسته ام همش میخوام بخوابم شما راهکارتون چیجور بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

راهکاری ندارم چون خودمم گرفتارشم 😐

من تا 12ظهر مثلا خوابم کارای خونم میمیونه و همچنان خسته امو خوابم میاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه دیگه تنبلی نکن.هر وقت بیدار شد شیر بده بذار بنیه اش قوی باشه.

دختر خاله ی من سه ماهشه به زور بیدارش میکنن هر سه چهار ساعت بهش شیر بدن که اونم بیدار نمیشه.خیلی خوبه که بچت خودش بیدار میشه واسه شیر.

من تا 12ظهر مثلا خوابم کارای خونم میمیونه و همچنان خسته امو خوابم میاد

پسر من دیگه نهایت 10 صبح بیداره

شب تا صبح هم حدود 5 بار شایدم بیشتر بیدار شه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
شیر کمکی بهش بده 

الرژی داره شیرش بد مزه اس نخورد الانم هشت ماهشه نمیخوره بعدش شیر درس کردن نصف شب سخته

چندبار بیدار میشه مگه؟ شب اگر شیرخشک بدی راحت‌تره سنگین میشه میخوابه

خیلییی شاید 10بار هر؟دوساعت هشت ماهشه نمیخوره الرژی داره شیرش بد مزه بود

نه دیگه تنبلی نکن.هر وقت بیدار شد شیر بده بذار بنیه اش قوی باشه. دختر خاله ی من سه ماهشه به زور بید ...

وییی کلافه میشم هر دو ساعت بچه هشت ماهه بیدار میشه

خودت باید اراده کنی من با بچه دو ماهه سر کار رفتم

افرین ب تو کارای خونه چیکار میکردی

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز