2777
2789
عنوان

بی قراری کودک

76 بازدید | 7 پست

بچه ها پسر من دو ماهشه مامانایی که بچه داشتند و حالا بزرگتر شده کی بی قراری بچه خوب میشه همش بغلمه گریه می‌کنه کولیک داره ریفلاکس داره شبا همش بیداریم از گریه این وضعیت می خوب میشه؟

عزیزم کولیکش تا ۴ ماهگی خوب میشه

واسه ریفلاکسش دارو مصرف میکنه؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه من تا الان که ۱۱ ماهشه ریفلاکس داره ولی اوجش تا همون ۴_۵ ماهگی بود، بیخوابی شبانه شم قبل از ۴ ماهگی خوب شد، اما از ۸ ماهگی تا ۱۱ ماهگی خیییییلی بد خواب شده...نمیدونم چرا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

پسر من تا 6ماهگی همش باید تو بغل می‌بود از اون به بعد که یاد گرفت سینه خیز بره و تنهایی بازی کنه زندگی شیرین شد😁

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕