2777
2789

ی ژل بعده اصلاح هس پمادیه،اسمش فاربنِ،اون مخصوصه جوشه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
انقدر کار بدیه که حمله کنن؟!  بهترین راه برای پوستای حساس منم همینم

ی سریا شعور ندارن قبلا برام پیش اومده همینجا

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه جوش میزنم و خیلی هم میسوزه صورتم بعد بند انداختن سفیده تخم مرغم زدم فایده نداشت ولی دفه اخری ک رفتم اومدم ژل الوورا زدم اصلنم دو ساعتی نشستمش بعد شستم جوش نزدم البته ژل الوورای سی گل بود طبیعی نبود ولی خیلی خوشحال شدم خلاص شدم    

هرچند وقت میزنی؟

سالی یکی دوبار

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بار اول کلا همه چی جوش میزنه یخ بزار صورتت یا آلووئرا

من کلا بار اول و بار اخرم هیچ فرق نداشت جفتش جوش زدم و میزنم 

البته من فقط سیبیلام بر میدارم پشت لبم جوش میزنه 

واسه بقیه صورتم نمیدونم چیکنم ولی باید با تیغ بزنم

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

باژیلت بزن عالیه ضخیم نمیشه خیالت راحت جوش هم نمیزنید ولی این واسه صورته که گفتم ولی اول صورتو با ژیلت اصلاح کن ولی ابرو را خودت  دست نزن برو ارایشگاه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سالی یکی دوبار

واقعاااا؟

موهات بوره ؟ یا کم مویی؟

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604