2777
2789
عنوان

هیکل خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 83 پست
رضا نیومد؟ ازدواج کرده؟

نه عزیزم..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه ب فکرتم🖤🌈

فداتشم مرسی مهربونم 💛🌹

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عجب هیکلی داری بزن کف قشنگه رو😆😆😆😍😍

قربونت عزیزم 😂❤

خیلی خوردم تا به این وزن و هیکل رسیدم

چرا بعضی از خانوما اینقدر دنبال تزریق به این ور اون ورشونن ؟!!!! چرا هیچ مردی رو نمی بینیم بره تزری ...

مردا هم زیاد میرن کلینیکی ک خواهرم کار میکنه.. ولی خب خیلی کمتر از خانوما.. چون جامعه مردسالاره و همش از خانوما انتظار دارن زیبا (زیبا به تعریف مد روز!) باشن و دلبری کنن و مورد رضایت اقایون باشن و...!!! 

منم ناراحت میشم ازین وضع..  حالا ادم مثلا یدونه دو دونه کار به اصطلاح زیبایی تو عمرش انجام بده به سلیقه ی خودش خیلی ایرادی نداره ولی دیگه خودشونو میکنن عروسک خیمه شب بازی و هیچ منفعتی هم واقعا براشون نداره فقط به فکر راضی کردن چشم بقییه ان میرن زیر تیغ جراحی و امپول و لیزر و کلی مواد شیمیایی و سم وارد بدنشون میکنن و درد و اذیت رو تحمل میکنن و تهشم هیچی!! هییییچ نفعی نداره فقط و فقط ضرره... 

ولی بازم اول و اخر بدن خودشونه من فقط کلی میگم ک این کارا فقط به خودشون ضرر روانی و جسمی میزنه و پول تو جیب بقییه میریزه!!! 

من قدم 170وزنم 58اصلا باسن ندارم چاقم نمیشم نمیتونم بخورم وای عاشق هیکله تو شدم

فداتشم عزیزم فرم باس ن من ارثیه.. مثل عممه اندامم ولی برا اینکه شما باس ن دربیاری باید ورزش کنی حتما در کنارشم حسابی بخوری..نسبت مصرف پروتئین ب چربیتم بیشتر باشه

بلا از پایین عکس گرفتی معلوم نبود 😆  ولی ممه های پر داشتیا.. بنظر خیلی گلابی نمیومد..  

اره ولی سوتین نزده بودم.. همونجوریم 😂 منظورم شونه هامه ک یکم عرضشون کمه

عزیزم برا شما گذاشتم عکس هیکلمو.. فکر کنم نشد ببینید بنظرت پهلو دارم؟

تو این عکس ک پهلو انچنان ک بشه گفت پهلو داری نمیبینم من.. 

من جات بودم شلوار جین تنگتر و نازکتر میپوشیدم, یا لی کاغذی, لی ضخیمم بد نیستا ولی با اونا هیکلت تراشیده تر میشه 

تو این عکس ک پهلو انچنان ک بشه گفت پهلو داری نمیبینم من..  من جات بودم شلوار جین تنگتر و نازکت ...

اره اتفاقا باید برم ی شلوار بخرم.. چون چاق شدم دیگ نمیتونم شلوار تنگ بپوشم اصلا.. گرمم میشه.. شلوار مام استایل میگیرم راحت باشم توش

شماها چرا هی بهش میگین چربی بخوره عمل کنه یا مصارف دارویی داشته باشه.بهترینش ورزشه‌.باو این دختر چرب ...

با باده هوا عضله نمیسازن ک عزیزم 😄 باید تغذیه ی سالمم داشته باشه

من بهش خوردن هله هوله و دارو اصلاااااا پیشنهاد نمیدم ولی برنامه ی غذایی سالم شرطه..