2821
2789
عنوان

هدر دادن عمر

255 بازدید | 9 پست

سوالی دارم که قبلا هم پرسیدم لطفا بیشتر نظر بدید تا قانع بشم 

اینکه من وقتم رو و عمرم رو صرف رشته ریاضی کنم با دونستن این موضوع که ریاضی محض توی زندگی معمول و مهندسی کاربرد مستقیم نداره خیلی قسمتاش و باید فقط ریاضی رو واسه اینکه خودش رو دوست داری بخونی تا موفق باشی 

از طرفی نمیخوام عمرم را هدر داده باشم و اون دنیا خدا منو مواخذه کنه. و احساس گناه داشته باشم 

از این جهت که علمی نیست که بشه بهش عمل کرد و یک علم دنیاییه و واسه لذتش میخوام برم دنبالش و نمیدونم به درد آخرت میخوره یا نه 

دوست دارم عمرم رو روی کاری بذارم که اون دنیا به دردم بخوره 

چیکار کنم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه مفید میخوای رشته دبیری ریاضی تربیت معلم اگه بتونی بیاری مفیده دانش یاد بچه ها میدی وفرد مفیدی می ...

نه محض بخونم 

آخه اگر به درد اونا هم نخوره فایده نداره 

هدفم معلم شدن نیست

نظر دیگه ندارید ؟

شماهدفتون درآمده یاعلاقه یا آخرت ؟ 

اگر درآمد که ریاضی درآمدش تدریس 

علاقه هم که مشخصه البته علاقه بدون درآمد و فایده باعث زدگی میشه .

اگر آخرت که بحث رضای خدا مطرحه هر کاری برای رضای خدا باشه آخرت هم توش هست 

تگر اتلاف عمر ؛ که اگر قبلیا باشن دیگه احساس اتلاف عمر ندارین  

مرنج و مرنجان
شماهدفتون درآمده یاعلاقه یا آخرت ؟  اگر درآمد که ریاضی درآمدش تدریس  علاقه هم که مشخصه ا ...

نتا الان علاقم رو ول کردم دیدم بدون علاقه نمیشه موفق بود و علاقم تو ریاضیه حالا میخام بدونم موفق بودن تو ریاضی آخرتم رو هم تامین میکنه؟

نتا الان علاقم رو ول کردم دیدم بدون علاقه نمیشه موفق بود و علاقم تو ریاضیه حالا میخام بدونم موفق بود ...

هر زمینه ای که خدمت به خلق توش باشه ، آخرت هم هست . الان شهدای هسته ای رو ببینین از فیزیک به شهادت رسیدن . یا دکتر چمران از آمریکا . به قول پرویز پرستویی : راههای رسیدن به خدا زیاده  ؛میتوانی از دیوار خانه ی همسایه بالا بروی و به خدا برسی .... 

من خودم شیمی دوست داشتم اما سبک سنگین کردم دیدم آیندشو دوست ندارم . با حفظ علاقم به علم شیمی ، مسیرمو عوض کردم . شما هم بایستی بایه دید جامع و چندبعدی  نگاه کنین . خودتون رو ارزیابی کنین و تصمیم بگیرین البته باتوکل (این خیلی مهمه ). تعریف تون از موفق شدن رو هم نمیدونم . پیش خودتون تعریف ش کنین .

مرنج و مرنجان