yasi_majd مدیر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 عنوان بیاین عکس عروس هلندیامو بزارم🥺🍭 | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 52 پست تو تاپیک قبل گفتین عکس بزار😂🥺🍭اسماشونم که شما گفتین خانواده از اسم تیکو و تیتو خوششون اومد😂❤️این بزرگه اسمش طلاعه 🥺دیگه واینستادن عکس قشنگ تری بزارم ببخشید😂تازه اون دوتا جوجه ان پراشون در نیومده🍭این بالایی اسمش طلاعه اینام تیکو و تیتو 1400/02/24 | 18:17 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 داره یکسالش میشع دیگه نرم خور ک نیست چاق میشع دور شکمشو چربی میگیرع خدایی نکرده میمیره ... خیلی نمیدما؟مثلا یه وعده ی شام 7-8 تا دونه میریزم براشندم دیگه؟ به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
nilofaram عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1755 خیلی نمیدما؟ مثلا یه وعده ی شام 7-8 تا دونه میریزم براش ندم دیگه؟ ن ن ن اصلن دیگه ندهکلسیم و ویتامین میدی؟ اری این نیز میگذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 اصصصلن نباید بدی برنج و اینارو الان باید تقویتش کنی چی بدم بهش تقویت بشه؟مولتی ویتامین و قرص کلسیم داره به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
nilofaram عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1755 چی بدم بهش تقویت بشه؟ مولتی ویتامین و قرص کلسیم داره قرص نده خوب نیست چ نوع دونی بهش میدی؟ جز دون در هفته چیا بهش میدی؟ اری این نیز میگذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 قرص نده خوب نیست چ نوع دونی بهش میدی؟ جز دون در هفته چیا بهش میدی؟ پلت طوطی سانان میدم بهش توش چند مدل تخمه شادونه ارزن تخم کتان دونه جارو یه سری دونه های دیگه داره میوه هم خیار و سیب و میدم تخم مرغ ابپز هم هفته ای یه کوچولو از سفیدش بهش میدم به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 ن ن ن اصلن دیگه نده کلسیم و ویتامین میدی؟ اره ویتامینش قطره داره کلسیمش قرص داره تو اب حل میکنم به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
nilofaram عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1755 پلت طوطی سانان میدم بهش توش چند مدل تخمه شادونه ارزن تخم کتان دونه جارو یه سری دونه های دیگه ... افرین در هفته یک بار جوانه گندم و ماش و عدس بدعو در هفته یک بار کاهو و فلفل دلمه ای و هویج هنشونو ریز کن بدع بهش غذای خونگی قطع کن در روز پروازش بدع اری این نیز میگذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 افرین در هفته یک بار جوانه گندم و ماش و عدس بدع و در هفته یک بار کاهو و فلفل دلمه ای و هویج ... باشه ممنون از راهنماییت و وقتی که گذاشتی لطف کردی به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود