yasi_majd مدیر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 عنوان بیاین عکس عروس هلندیامو بزارم🥺🍭 | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 52 پست تو تاپیک قبل گفتین عکس بزار😂🥺🍭اسماشونم که شما گفتین خانواده از اسم تیکو و تیتو خوششون اومد😂❤️این بزرگه اسمش طلاعه 🥺دیگه واینستادن عکس قشنگ تری بزارم ببخشید😂تازه اون دوتا جوجه ان پراشون در نیومده🍭این بالایی اسمش طلاعه اینام تیکو و تیتو 1400/02/24 | 18:17 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 وایی خودا 🥺❤️خیلی خوبن همشون اره مال من خیلی لووووسه یاد گرفته در قفس رو باز میکنه میاد بیرون هی اسمم رو صدا میکنه میگه بوس بده بدو بیااینقدر میگه و صدام میکنه تا پیدام کنه میاد میشینه رو پام میگه بوس بوس بوسبوسش که میکنم ساکت میشه همونجا میشینه دیگه به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
yasi_majd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 ای خدا خیلی نازن ماشالله ❤️❤️❤️ مرسی عزیزم لطف داری🥺❤️🙏🏼
خیدی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 نه عزیزم اولش منم دست نمیزدم به طلا اما دگ عادت کردم انقد ک شیرینن ای جون ماشالله😍😍😍عزیزم تنهایی دووم میارن من دوس دارم یکی داشته باشم؟ دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 21135 طلا و موکا بخشی از عروس هلندی های من❤️ ای جان عروس هلندی سفید هم هست؟ تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
yasi_majd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 طلا و موکا بخشی از عروس هلندی های من❤️ 🥺واییی چه نازن از این سفیدا امروز پیدا نکردم کلا سفیدن؟خیلی خوشگلع دفعه بعد باید پیدا کنمممم😂🤤
خیدی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 اره مال من خیلی لووووسه یاد گرفته در قفس رو باز میکنه میاد بیرون هی اسمم رو صدا ... ای جونم از چندماهگی خریدیش دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 21135 مرسی عزیزم لطف داری🥺❤️🙏🏼 عزیزمی ❤️❤️😍😍 تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
yasi_majd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 اره مال من خیلی لووووسه یاد گرفته در قفس رو باز میکنه میاد بیرون هی اسمم رو صدا ... وای عزیزمم چجوری به خودت عادتش دادی آموزش دادیش؟این یکی ک تازه اومده به طلا میگه عسل بابا ولش نمیکنه😂
پشیمووووووون عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1066 ای جونم از چندماهگی خریدیش 50 روزش بود خریدمشخیلی وابسته منه وقتایی که حوصلش سر میره هی صدام میکنه من که میگم بعلههه میگه بدو بیا به خودم آمد انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
yasi_majd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 ای جون ماشالله😍😍😍 عزیزم تنهایی دووم میارن من دوس دارم یکی داشته باشم؟ اتفاقا تنها خیلی بهتره اینا خیلی حسودن دوست ندارن جاشون رو به کسی بدن من الان فمیدم😂حتما یکی بگیر فقط جوجه بگیر که بتونی از بچگی بش حرف زدن یاد بدی
nilofaram عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1755 🥺واییی چه نازن از این سفیدا امروز پیدا نکردم کلا سفیدن؟خیلی خوشگلع دفعه بعد باید پیدا کنمممم😂🤤 اره عزیزم کلن سفیده بهش میگم نژاد آلبینو اری این نیز میگذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده
yasi_majd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1317 اره عزیزم کلن سفیده بهش میگم نژاد آلبینو خدا واست نگهش داره خیلی نازه🤤
nilofaram عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1755 خدا واست نگهش داره خیلی نازه🤤 ممنونم عزیزم عروسام نباشه نمیشه زندگی کرد من یه 8 تایی دارم تو سه تا نژاد داری بهترین نژاد سفیدان اری این نیز میگذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده