2777
2789
عنوان

کمک پرستارای عزیز بیاین سوال دارم

557 بازدید | 51 پست

دوستان میخوام‌بدونم الان کمک پرستاری شغل خوبیه یا نه؟!

از حقوقتون و کاری که میکنید بگید

شیفت کاریتون چطوره؟ و 

کلا توضیح بدید ببینم دوره ببینم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس قهوه ایی ها رو میگی که واسه مریض لگن میزارن

چه طرز حرف زدنه 😳😳😑😐😑😐😑😐😑😐😑

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

منظورت بهیار ها هستن؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

وا مگه چی گفتم ؟؟؟؟

شما فقط همینو دیدی ازشون ؟؟؟؟
هزار و یک جمله وجود داره برای توصیف این شغل 

خواهرم پرستاره با ۸ سال سابقه حقوقش ۷ ونیم..خیلی هم اذیت میشه کلا داغونه همیشه میگ کاش معلم میشدم ای ...

منم پرستارم واقعا سخته

کمک پرستارامون هم کارشون سخته و گاهی شیفتاشون از ما خیلی بیشتر

قبلا اسمش بهیار بود، الان شده کمک پرستار

متوجه شدم عزیزم